Haberler

2020 Şampiyonlar Ligi Finali, İstanbul'da Oynanacak

Güncelleme:

UEFA 2020 Şampiyonlar Ligi finali, Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak.

Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak olan Kiev'de bugün UEFA yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantının gündem başlıkları içinde olan 2020 Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi final maçlarına ev sahipliği yapacak şehirler açıklandı. Ayrıca finansal fair play kurallarının yeni versiyonu ile EURO 2020 maç takvimi de gündem maddeleri arasında yer aldı.

İSTANBUL, LİZBON'U SOLLADI

Şampiyonlar Ligi'nde 2019-20 sezonunda oynanacak final maçı için iki aday bulunuyordu. Bunlardan biri İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı, diğeriyse Lizbon'daki Estadio da Luz'du. Atatürk Olimpiyat Stadı, dev maçı organize etmek için seçildi.

EFSANE FİNALE SAHNE OLMUŞTU

76 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı daha önce bir numaralı kupada, 2005 finaline ev sahipliği yapmış, 3-0 geriden gelerek maçı penaltılara götüren Liverpool'un zaferi unutulmazlar arasına adını yazdırmıştı. Final için bir diğer aday olan Lizbon'daki Luz Stadyumu'nda da 2014'ün kupaya uzanan ekibi belli olmuştu.

UEFA Avrupa Ligi final karşılaşması ise Polonya'nın Gdansk ekibine verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

CANSU:

DOLAR 5 LİRA OLMUŞMUŞ, EVDE GEÇİM SIKINTISI OLUNCA BABANIZIMI DEĞİŞTİRİYOSUNUZ, AHMAK CHP LİLER DEFOLUN GİDİN ÜLKEMİZDEN O DOLAR 1 LİRAYA DÜŞER

7
9
yanıtYanıtla
HIRBO:

EDEBİNİ TAKIN TERBİYESİZ BU VATAN KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL ESAS SEN DEFOL GİT SPOR HABERİNİN ALTINA SİYASETİ KARIŞTIRIYOSUN

yanıt2
yanıt0
HAK:

Bir babanız olmadıydı o da oldu tamam şimdi dolar 0, 85 daha düşer

yanıt1
yanıt0
ŞAPKACI:

CANSU. YALANCININ ?

yanıt0
yanıt0
ali:

ikisi aynı şeymi

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın.:

FENEV ACABA 2020DE KUPANIN UCUNDAN TUTAR MI YOKSA BAŞKA ŞEYİN UCUNDAN MI TUTAR YİNE

9
6
yanıtYanıtla
GS:

Fener 2020''de kümeye gider Final GS- Bayern Munich arasında oynanacak

10
4
yanıtYanıtla
MUŞLİ:

2020 DE FENERBAHÇE VE GALATASARAY OYNAYACAK. . .

5
9
yanıtYanıtla
GUMPAS:

FENEV GUMPAS VAR DER YİNE KATAKULLEYE GETİRİR İŞİ

yanıt2
yanıt2
Anıl:

2020 finali zamanında ülkeye döviz girer dolar 12.4 ten 12.2 iner

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title