Haberler

2018 Yılı İkinci Dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

2018 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Bilmez, toplantının amacının yatırımcı kuruluşların bir önceki dönemde yaptıkları yatırımları değerlendirmek ve koordinasyonu gerektirecek hususları tespit ederek istişarede bulunmak olduğunu söyledi.

İl genelinde 21 kuruluşa ait toplam 228 projenin olduğunu aktaran Vali Bilmez, bu projelerden biten proje sayısının 28, devam eden proje sayısının 123, işe başlanmamış proje sayısının 60, ihale aşamasında olan proje sayısının 16, tasfiye edilen proje sayısının ise 1 olduğunu, sektörel bazda bakıldığında ise enerji sektöründe 47, ulaştırmada 28, tarımda 32, eğitimde 15 ve sağlık alanında ise 19 projenin bulunduğunu kaydetti.

Vali Bilmez'in konuşmasının ardından ilgili kurum yetkilileri tarafından, kurum çalışmaları hakkında sunumlar gerçekleştirildi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emin Bilmez Ardahan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title