Haberler

2018 Troia Yılı"Na Doğru

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, "2018 Troia Yılı" etkinlikleri kapsamında değerlendirme toplantısı yaptı.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, "2018 Troia Yılı" etkinlikleri kapsamında değerlendirme toplantısı yaptı.

İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen toplantıda Troia Antik Kenti bölgesinde alt yapı ve üst yapıyla ilgili yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Defterdarlık, Meteoroloji Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Türk Telekom Müdürlüğü, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 142. Şube Şefliği, ULUDAĞ EDAŞ İşletme Müdürlüğü, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurul Müdürlüğü, DSİ 252.Şube Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Müze Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı toplantıda Troia bölgesinin bir bütün olarak ele alınıp alt yapı ve üst yapı çalışmalarında kurumların hızlı bir şekilde planlamalarını ve hazırlıklarını yapmaları ve çalışmalarını başlatması ve tamamlaması üzerinde duruldu.

Vali Orhan Tavlı, "2018 Troia Yılı" icra komitesi üyelerinin de katıldığı toplantıda kurumların çalışmalarını hızlandırmaları talimatını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Telekom Orhan Tavlı Çanakkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title