Haberler

2018'de Yurt Dışı Eğitiminde En Çok Kanada Tercih Edildi

Güncelleme:

Son zamanların trendi yurt dışı eğitiminde 2018 yılında en çok tercih edilen ülke Kanada oldu.

Kariyer yapmak istediği alanda dünyanın en iyi okullarına gitmek isteyen öğrenciler ülke, okul ve program seçiminde doğru kararı verebilmek için araştırma yapıyor. Öğrenciler eğitim alacakları ülke ve şehirdeki suç oranı, refah seviyesi, sosyal imkanlar, alacağı eğitimin dünya standartlarında kabul görmesi, bütçe gibi temel araştırmaların ardından karar veriyor.

Kanada Toronto'da da ofisi bulunan yurt dışı eğitim danışmanlık firması DinamoEdu'nun kurucusu Fatih Kuran: "Dünyada eğitim standardı ile ilgili yapılan çeşitli araştırmaların hepsinde dünyanın en iyi eğitim veren ülkeleri arasında yer alan Kanada, öğrenciler tarafından yurt dışında eğitim için en çok tercih edilen ülkelerden biri. Özellikle yaşam seviyesi, öğrencilere mezun olduktan sonra sunduğu fırsatlar ile bugün dünyada yurt dışı eğitiminde öğrencilerin gözdesi halinde. Dünyanın en iyi eğitim kurumlarına ev sahipliği yapması dolayısı ile eğitim alanında dünyanın en iyi üç ülkesi arasında yer alan Kanada öğrencilerin tercihi olmaya devam edecektir. Biz de DinamoEdu olarak hem İstanbul'da hem de Kanada Toronto'da öğrencilere yurt dışı eğitimi için danışmanlık veriyoruz." dedi.

Kuşak araştırmalarıyla uzman Dinamo, DinamoEdu markası ile yurt dışı eğitim danışmanlığına farklı bir soluk getirirken öğrencilere ücretsiz danışmanlığın yanı sıra okul seçiminden konaklama imkanlarına kadar olan süreci kapsayan geniş kapsamlı hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Toronto Kanada Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title