Haberler

2018'de Sevdiklerinize Ünlülerin Tasarladığı Ürünleri Hediye Edin

Güncelleme:

LSV Dükkan'da aksesuardan dekorasyona, sağlıklı gıdalardan kırtasiye ürünlerine binlerce hediyelik ürün alternatifi var.

Her yeni yıl, tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisi…
Herkesin yeni yıl dileği farklı. Lösemili çocuklarımızın tek dileği ise iyileşmek… Gönüllerince oynayabilmek, sevdikleri yiyecekleri yiyebilmek, yürüyebilmek, okula gidebilmek…

Bu yılbaşında sevdiklerinizi mutlu ederken, onların bu masum dileklerini de gerçekleştirebilirsiniz. İster Lösemili Çocuklarımızın Annelerinin yaptıkları binlerce el ürünlerinden, isterseniz de çok değerli sanatçılarımızın tasarımlarından birisini seçerek hem sevdiklerinizi mutlu edin, hem çocuklarımızı yaşatmanın mutluluğunu yaşayın. LSV Dükkan'da aksesuardan dekorasyona, sağlıklı gıdalardan kırtasiye ürünlerine binlerce hediyelik ürün alternatifi var.

Beren Saat, Hülya Avşar, Çağla Şıkel, Tülin Şahin, Cemil İpekçi gibi ünlü isimlerin lösemili çocuklar için tasarladığı bez bebekler; lösemili ve kanserli çocuklarımızın annelerinin ürettiği, geliri çocuklarımızın ücretsiz tedavisi için harcanancıvıl cıvıl oyuncaklar,yılbaşı süsleri, her zevke uygun yastıklar, tasarım çantalar, magnetler,rengarenk neşeli takvimler, özel ajandalarbirbirinden eğlenceli mesajlar içeren kupalar, kartpostallar, takvimler, kişiye özel tasarlanan LÖSEV sertifikaları LSV Dükkan'da. Ağzımız tatlansın diyenler için annelerimizin sevgi dolu elleriyle yaptıkları doğal çikolatalar, bisküviler ve kurabiyeler; sağlık doluev yapımı tarhanalar, salçalar, erişteler de sizler için özenle hazırlandı.

Bu yılbaşında bir fark yaratın!

Hediyelerinizi LSV Dükkan'dan alarak hem sevdiklerinizin hem de sağlığına kavuşmayı dileyen binlerce lösemili ve kanserli çocuğun dileklerini gerçekleştirin!

Siparişleriniziweb sitesinden yada 0312 436 34 00 dan kolayca yapabilirsiniz.




Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title