Haberler

2016 KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

Güncelleme:

2016 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı mı? 2016 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KPSS Ortaöğretim ile ilgili bilmeniz gerekenler...

2016 KPSS Ortaöğretim sınavı dün rekor başvuruyle gerçekleşti. Sınava 3 milyon 500 bin aday başvuru yapmıştı. 2016 KPSS Ortaöğretim sınavı dün saat 10'da yapıldı. Sınavda adaylara 120 soru soruldu ve 120 dakika süre tanıntı. KPSS Ortaöğretim sınavının ardından 3 milyon 500 bin aday sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Sınavın ardından KPSS Ortaöğretim soru ve cevapları ÖSYM'nin resmi sitesinde açıklandı. Sınava giren adaylar KPSS Ortaöğretim soru ve cevaplarına bakarak puanlarını hesaplayabilirler. KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ise henüz açıklanmadı. KPSS Önlisans sınavı ise 16 Ekim'de yapılmış sınav sonuçları da 8 Kasım'da açıklanmıştı.

SINAV KURALARINI İHLAL ETMEMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Yanınızda kimlik ve giriş belgenizden başka hiçbir eşya olmayacak. Bozuk para dahi olsa sınav salonlarına ve bina içerisine alamayacaksınız. Sınavın bina içerisinde girip, sınav tamamlanıncaya kadar kameralar tarafından kayıt altına alındığınızı unutmayınız. Bu doğrultuda kamerada sonradan fark edilebilecek herhangi bir eşya iptale neden olabilir.

SINAV SIRASINDA YANINIZDA OLMAMASI GEREKENLER

Her türlü anahtar, cep telefonu, kol saati, her türlü takı ve cüzdan türü tüm eşyaların sınav bina ve salonuna sokulması kesinlikle yasak. Bina içerisinde emanet türü bir sistem de olmayacağından önleminizi bu doğrultuda yapınız.Sınav için binaya girişten itibaren kamera kaydına alınacağınızdan kurallara uymayanlar sonradan da tespit edilerek sınavı iptal edilmekte. Ayrıca sadece yayınızda bulundurmamanız gereken eşyalardan değil geçerli bir kimlik belgesi olmamasından dolayı da sınavını iptal edilebilir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

KPSS Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title