Haberler

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri

İsveç, Friends Arena'da FİFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek'in yönettiği karşılaşmada Karadağ'ı 3-1 yendi.

İsveç, Friends Arena'da FİFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek'in yönettiği karşılaşmada Karadağ'ı 3-1 yendi.

İsveç'in 90 dakika üstün oynadığı karşılaşmada galibiyeti getiren golleri, 37. dakikada Albin Ekdahl, 39, 43 dakikalarda Zlatan İbrahimovic attı. Karadağ'ın tek sayısını ise 62. dakikada penaltıdan  Damjanovic kaydetti.

Trabzonsporlu Erkan Zengin, Beşiktaşılı  Alexander Milosevic ve Kasımpaşaspor'dan kaleci Isakkson mücadeleye ilk 11'de başlarken, Erkan Zengin  66 dakika yerini Emil Forsberg'ye bıraktı.

Öte yandan karlışmayı yöneten FİFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, verdiği kararlarla  başarılı bir performans ortaya koydu. Gökçek'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yaptı. Serkan Ok'un 4. hakem olduğu  maçta ilave yardımcı hakemlik görevini Barış Şimşek ve Hakan Ceylan yürüttü.

Grubun diğer mücadelelerinde Rusya Avusturya'ya kendi sahasında 1-0 yenilirken, Liechtenstein son sıradaki Moldova ile 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçlardan sonra, Avusturya 6 maç sonunda 16 puanla liderliğini sürdürürken, İsveç 12 puanla 2. sıradaki yerini korudu. 8 puanda kalan Rusya ise  gelecek yılki finallere gitme şansını zora soktu.

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Göçek Karadağ İsveç Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title