Haberler

Niksar Belediye Başkanı Özcan, Görevine Başladı

Güncelleme:

AK Parti'den Niksar Belediye Başkanlığına seçilen Özdilek Özcan, görevine başladı.

AK Parti'den Tokat'ın Niksar ilçesinde Belediye Başkanlığına seçilen Özdilek Özcan, görevine başladı.

Özcan, beraberinde AK Parti Niksar İlçe Başkanı Hacı Murat Keleş, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ve partililer, Melikgazi Türbesi'nde dua ettikten sonra Ulu Cami'de cuma namazı kıldı. Namazın ardından yürüyerek belediye binasına gelen Özcan, görevini Eski Belediye Başkanı Duran Yadigar'dan devraldı.

Burada konuşan Özcan, Niksarlının yüzünün gülmesi için ne mümkünse yapabilmek için yola çıktığını söyledi.

Niksar'da yaşayan 32 bin kişinin belediye başkanı olduğunu belirten Özcan, "Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, dışlamadan bu milletin makamı olan makamdan eşit ve adil bir şekilde hizmet sunacağımızı ifade ediyorum. Bu kapı hizmet kapısıdır. Bu kapı tüm Niksarlı hemşehrilerimin kapısıdır" dedi.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Yadigar da "Bu seçimde Özdilek Başkanımız kazandı. Artık kendisi de Niksar için çalışacak. Bundan sonra bir vatandaş olarak yaptığı her güzel işi alkışlayacağım. Eğer bir yanlış işi olursa da yine bir vatandaş olarak kendisini ikaz edeceğim" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Melikgazi Niksar Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title