Haberler

Amasya Belediye Başkanı Özdemir, Mazbatasını Aldı

AK Parti'den yeniden Amasya Belediye Başkanı seçilen Cafer Özdemir, mazbatasını aldı.

AK Parti'den yeniden Amasya Belediye Başkanı seçilen Cafer Özdemir, mazbatasını aldı.

Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hayati Pallı'dan mazbatasını alan Özdemir, kendisini yalnız bırakmayan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Adliye Sarayı çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Özdemir, daha önce yaptıkları hizmetler sonucu Amasyalıların yeniden kendisini belediye başkanlığına getirdiğini ifade etti.

Seçim çalışmaları boyunca halkın desteğini ve teveccühünü gördüklerini belirten Özdemir, "Geçtiğimiz 30 yıl içerisinde Amasya'da bir ilk oluyor. 1970'li yıllarda bir büyüğümüz de iki dönem üst üste belediye başkanlığı yapmıştı. Uzun zamandır iki dönem üst üste şehrimizde belediye başkanımız olmuyordu. Bu, şehirler için bir dezavantajdır. Yani deneyimin, tecrübenin, istikrarın sürmesi açısından o şehrin kalkınması, ileriye gitmesi açısından tecrübenin çok önemli olduğuna inanıyorum" dedi.

Kendilerine oy veren, vermeyen herkesi kucaklayacaklarını ifade eden Özdemir, şunları dile getirdi:

"Oy veren, vermeyen diye bir şeyimiz yok. Sandık kapanmış, seçim bitmiştir. Biz Amasya'da yaşayan 96 bin insanın, hemşehrilerimizin belediye başkanıyız. Hepsine teşekkür ediyoruz. Demokrasinin gereği olarak siyasi partiler yarışacaktır. En güzeli de ilimizde herhangi bir adli olay olmadan seçim sürecinin tamamlanması, centilmenlik kuralları içerisinde yürümesi en sevindirici olaydır. Halkımızın iradesine, siyasi görüşlerine saygı duymak lazım. Amasya'da yüzde 44'e yakın bir oyla halkımız iradesini, tercihini bizden yana kullanmıştır. Ben herkese, şehrimizde yaşayan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı arz ediyorum."

"Asla ötekileştirmeyeceğiz"

Amasya Belediye Başkanlığı önündeki törende, mehteran bölüğünün gösterisinin ardından Müftü İsmail İpek tarafından dua okundu daha sonra kurban kesildi.

Burada da Amasyalılara hitap eden Özdemir, seçimlerin sona erdiğini, bundan sonra hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini vurguladı.

"Artık biz Amasya'nın tamamının belediye başkanıyız" diyen Özdemir, şöyle devam etti:

"Siyasi rozetimizi bir kenara bırakıp, Amasya'nın 100 bin insanına eşit ve adil şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütün insanlara kapımız açık olacak. Asla kin gütmeyeceğiz, asla ötekileştirmeyeceğiz, asla farklı muamele yapmayacağız. Bütün insanları Allah'ın yarattığı bir kul olarak göreceğiz. Onların sıkıntılarını ve problemlerini çözmek amacıyla bütün ekip arkadaşlarımız ile beraber gece gündüz demeden mücadele edeceğiz."

Özdemir, törenin ardından eşi Hilal Özdemir ve beraberindekilerle belediye başkanlığı makamına geçerek tebrikleri kabul etti. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Cafer Özdemir Ak Parti Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title