Haberler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe'den İznik'e Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Recep Altepe, Orhangazi ve İznik ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Recep Altepe, Orhangazi ve İznik ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak Orhangazi ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret eden Altepe, burada Orhangazi'nin yeni belediye başkanı Neşet Çağlayan ve partililer ile bir süre görüştü.

Çağlayan'a yeni görevinde başarılar dileyen Altepe, daha sonra partililerle birlikte Yalova ve Mustafakemalpaşa Caddesi'nde yürüyüş yaptı.

Altepe, ilçe turunun ardından AK Parti İlçe Başkanlığı binası önünde yaptığı açıklamada, Orhangazi'nin Bursa Büyükşehir Belediyesi ile daha da gelişeceğini söyledi.

Orhangazililerin 30 Mart günü en güzel kararı verdiklerine söyleyen Altepe "Orhangazi ve Bursa için hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Neşet Çağlayan büyük bir oy farkı ile sürpriz yaptı, çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Orhangazi'nin kırsal alanından sahil alanına kadar her yere hizmet yağacak ve Orhangazi mutlu olacak" dedi.

Altepe, Orhangazi ziyaretinin ardından İznik ilçesine geçti.

Burada da partisinden belediye başkanı seçilen Osman Sargın ile bir araya gelen Altepe, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Recep Altepe, İznik'in de Osman Sargın ile yenileceğini dile getirerek, bu konuda kendisinin de büyük destek vereceğini kaydetti. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Recep Altepe Orhangazi Ak Parti İznik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title