Haberler

"Seçim, Bir Türlü Yerel Seçim Havasına Girmedi"

Güncelleme:

CHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Tarhan, "Yerel seçim çerçevesinde rakibimle yarışmak isterdim. Seçim, bir türlü yerel seçim havasına girmedi." dedi.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, "Yerel seçim çerçevesinde rakibimle yarışmak isterdim. Seçim, bir türlü yerel seçim havasına girmedi. Türkiye'de de Kocaeli'de de genel seçim havasında bir yarışma içerisine girdik. Yerel seçim havası yaşasaydık bizim için daha avantajlı olurdu" dedi.

Tarhan, partisinin Kocaeli il Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 125 gün seçim çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek, kendileri açısından güzel faaliyetler yaptıklarını söyledi.

Kentte görsel basın olarak arzuladıkları desteği alamadıklarını iddia eden Tarhan, seçimden iyi bir sonuç elde etmek için gerekenleri yaptıklarını kaydetti.

Tarhan, partisinin genel merkez ve il yönetiminden önemli destek aldıklarını dile getirerek, "Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 2 kez Kocaeli'ye geldi. Kadınlarımız güzel çalışmalar yaptı. Her mahallede bizi anlattılar. Gelinen noktada başarısız bir sonuç aldık. Sonuç olarak başarısız, beklentilerimiz büyüktü. Halka gittiğimizde halk da şikayet ediyordu. Her alanda problem vardı. Hiçbir zaman seviyesiz bir seçim çalışması yürütmedik. Kocaeli'de bu anlamda son yıllarda renk getirdiğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Seçim, genel seçim havasında geçti"

Hiçbir zaman rakiplerini karalayarak siyaset yapmadığını belirten Tarhan, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına başarılar diledi.

Tarhan, kent problemlerine kalıcı problemler üretilmesi gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Yerel seçim çerçevesinde rakibimle yarışmak isterdim. Seçim bir türlü yerel seçim havasına girmedi. Türkiye'de de Kocaeli'de de genel seçim havasında bir yarışma içerisine girdik. Yerel seçim havası yaşasaydık bizim için daha avantajlı olurdu. 125 günlük seçim çalışması bana yetmedi. Daha fazla zamana ihtiyacım vardı. İlçe belediye başkanlarının erken açıklanması sonucu çok yoruldular ve çok mücadele ettiler. İlçelerde oy eksik almamın sebebi, orada parti olarak bir hata yaptığımızı düşünüyorum. Öncelikle Büyükşehir belediye başkan adayı belirlenseydi, sonra ilçeler belirlenseydi biraz daha hava farklı olurdu. Biz ilçe belediye başkanlarından sonra yola çıktık, onlar bizden biraz daha fazla çalıştı. Aynı zamanda bizim az oy almamızın sebebi, sağ partiler tek parti çatısı altında birleşebiliyor. Ondan da kaynaklanıyor." - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Tahsin Tarhan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title