Haberler

İrfan Dinç: İlimizin Hizmete Çok İhtiyacı Var

Güncelleme:

Çankırı Belediye Başkanı seçilen İrfan Dinç, "İlimizin hizmete çok ihtiyacı var. Çalışmalarımızla, yüzlerinizi daha da Ak edeceğiz." dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre Çankırı Belediye Başkanı seçilen İrfan Dinç, "İlimizin hizmete çok ihtiyacı var. Çalışmalarımızla, yüzlerinizi daha da Ak edeceğiz" dedi.

Belediye Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Dinç, doğduğu ve doyduğu yere, 3. kez hizmet etme imkanı yakaladığını belirtti.

Dinç, kentte seviyeli bir kampanya süreci geçirdiklerini kaydederek, 10 yılda yaptıkları çalışmaları, 2 katına çıkaracaklarını vurguladı.

"Gece gündüz Allah rızası için çalıştık. Olmayan kasamızı, ceplerimizi doldurmak için değil, Allah rızası için çalıştık" diyen Dinç, şöyle konuştu:

"Kente hizmet sunmak için gecemizi, gündüzümüze kattık. Bu memlekete, bir çivi daha fazla çakmak için hizmete susamış, hizmete ihtiyacı olan halkımıza daha fazla hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Birlikte kazandık. Allah hepinizden razı olsun. İlimizin hizmete çok ihtiyacı var. Çalışmalarımızla, yüzlerinizi daha da Ak edeceğiz."

Konuşmanın ardından başlatılan havai fişek gösterisi, partililer tarafından ilgiyle izlendi.

Programa, AK Parti Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu da katıldı. - Çankırı

Kaynak: AA / Yerel

İrfan Dinç Ak Parti Çankırı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title