Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan AK Parti adayı Gümrükçüoğlu: "Hangi partiden olursa olsun hangi partiye oy verirse versin bütün hemşehrilerimizi sevgi ve saygıyla kucaklıyor ve diyoruz ki bütün Trabzon'un hizmetkarı olmak bizim için bütün makamların en.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan AK Parti adayı Gümrükçüoğlu: "Hangi partiden olursa olsun hangi partiye oy verirse versin bütün hemşehrilerimizi sevgi ve saygıyla kucaklıyor ve diyoruz ki bütün Trabzon'un hizmetkarı olmak bizim için bütün makamların en büyüğüdür" dedi.

Gümrükçüoğlu, partisinin il binasında yaptığı basın açıklamasında, kazananın demokrasi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Kazanan insan hak ve hürriyetleri olmuştur, şehrimiz Trabzon olmuştur. Hangi partiden olursa olsun, hangi partiye oy verirse versin bütün hemşehrilerimizi sevgi ve saygıyla kucaklıyor ve diyoruz ki bütün Trabzon'un hizmetkarı olmak bizim için bütün makamların en büyüğüdür. Bu anlayış içinde büyükşehir olan Trabzon'umuzun her metrekaresini hizmetle donatmak azmindeyiz. Hizmetle donatmak sevdasındayız. İnşallah bu böyle olacak. Ülkemiz için de temel insan hak ve hürriyetlerinin, gerçek demokrasinin ve milletimizin kendi iradesi ile idare edileceğininin beyanı olan ülkemiz milleti üzerinde dış kaynaklı operasyonların yapılamayacağını gösteren bu seçim sonuçları ülkeyi, milleti çok daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz."

Seçim kampanyası boyunca bütün teşkilatlarının, milletvekillerinin, ilçe başkanlıklarının barış ve kardeşlik içinde bir seçim kampanyası yürüttüğünü vurgulayan Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Bunun öncesinde 5 yıldır Trabzon'da gecemizi gündüzümüze katarak o zaman bir manifesto gibi nitelenen 61 proje vaadimiz ile hepsini yerine getirmek için canımızı dişimize taktık. Bizzat Başbakanımızın, milletvekillerimizin desteği ile de çok önemli bir mesafe aldık. Biz şunu biliyoruz, Trabzon halkı insanı çok iyi ölçer. Çok iyi biçer, tartar ve kendisine yapılanın vefakarlığını ve hizmetin getirilmesinin ölçüsünü takdir eder. Bu münasebetle de biz biliyor ve inanıyorduk ki vatandaşımızı seven, ona hizmet getirendir, onu seven yollarını kavşaklarını düzenleyen, en modern otobüslerle ulaşımı sağlayanlardır. Verilen sözlerin tam bir sorumluluk hissi içinde onları kandırmadan yerine getirmek için bütün imkanları seferber ettiğimizi, onların çok iyi ölçtüğünü biliyorduk. Bu münasebetle de aslında bu sonucu bekliyordu ama tabi ki her zaman mütevazi tavrımızla diğer siyasi arkadaşlarımıza da başarılar dileyerek saygı ve sevgi içinde hareket ederken vatandaşımızın takdiri her zaman olduğu gibi başımızın üstüne diyoruz." - Trabzon

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title