Haberler

2014'te Hangi Burcu Ne Bekliyor?

Yeni yılda Akrepler, yeni iş fırsatlarıyla karşılaşacak.

AKREPLER BAŞARILI BİR DÖNEME GİRİYOR

İŞ: Bu yıl iş hayatınızda birçok fırsat yakalayacaksınız. Ocak ayında iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. İş çevresinden bir arkadaşınızla duygusal olarak yakınlaşabilirsiniz. Yılın ilk aylarında satın alma ve sahiplenme isteğiniz üst seviyede olacak. Çevrenize karşı gösterişli olmaya eğilimli bir tutum sergileyeceksiniz. Bu arada masraflarınız artabilir ve ekonomik zorluklar yaşayabilirsiniz. Önemli değişimler yaşarken, cesur ve kararlı davranmak zorundasınız. İşte üstünüze vazife olmayan konularda çaba sarf ederek yoğun günler geçirebilirsiniz. Yaşam enerjiniz giderek azalabilir ve kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Mayıs ayında Merkür-Güneş uyumundan güçlü etkiler almaya başlayacaksınız. Kariyerinizi ve sosyal hayatınızı destekleyici çalışmalara girebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için hırsınızı ve gücünüzü birleştirmeye çalışıyorsunuz. Yaz aylarında, kazandığınız paralarla yeni projelere başlayabilirsiniz. Temmuz ayı itibariyle iş hayatınızda başarılı bir döneme gireceksiniz. Eylül ayında bulunduğunuz topluluklarda lider rolüne soyunabilirsiniz. Sonbaharla birlikte iç sesinizi dinlemeli; para kazanma ve harcama konusunda dengeyi kurmaya çalışmalısınız.

AŞK: Şubat'ta duygusal konulara daha fazla odaklanacaksınız. Aşk, etrafınızda dolaşıyor; sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar yapacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Sosyal yaşantınızda kişisel cazibenizin artmasından faydalanabilirsiniz. Mart ayında sevdiklerinize daha fazla vakit ayıracak ve özel işlerinizle ilgileneceksiniz. 4 Mayıs'a kadar aşk hayatınız oldukça ilginç gelişmelere sahne olacak. Sevgiliniz hep yanınızda olacak ve sizi mutlu edecek; özellikle maddi konularda yardımlarını esirgemeyecek. Yaz aylarında yoğun duygular yaşayabilirsiniz. Bu dönemde karşılaşabileceğiniz sorunlar geride kalacak. 14 Eylül'e kadar olan dönemde topluluklarda dikkat çekeceksiniz. Cinsel cazibeniz giderek artıyor ve çevrenizi büyülüyorsunuz.

SAĞLIK: Yıla sağlıklı bir başlangıç yapıyorsunuz ancak Ocak ayında ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Öncelikle mide ve sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız. Yılın ilk aylarında gerilimden uzaklaşacak ve ruhsal yönden rahatlayacaksınız. İlkbaharda yoğun iş temponuz nedeniyle zihinsel yorgunluk yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolünde gerekli vitaminleri almalısınız. Ayaklarınızı ve karın bölgenizi üşütmemeye dikkat edin. Bahar aylarıyla birlikte kilo vermeye ve düzenli egzersiz yapmaya başlamalısınız. Ağustos ayında Uranüs'ten sert etki alıyorsunuz; sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Tansiyon ve dolaşım bozukluğu sorunları yaşayabilirsiniz.

KIVANÇ TATLITUĞ

Uyumlu ve yapıcı tarafları ön plana çıkıyor. İkili ilişkilerinde rahat ve güven verici bir yıl geçirecek. Yıl boyunca Satürn'den olumlu etki alarak yaratıcı yönlerini ortaya çıkaracak. Küçük ipuçlarını akıllıca değerlendirerek hedeflerine kolayca ulaşacak. Bu yıl ani ve beklenmedik olaylara karşı temkinli davranmalı. Karşılaşabileceği küçük aksiliklere karşı tedbirini almalı. Mars'tan alacağı olumlu etkiler sayesinde, enerjisi son derece yüksek olacak. Detayları çok çabuk değerlendirecek ve hızlıca sonuca gitmek isteyecek. Yıl boyunca karşılaşabileceği engelleri ciddiye almalı. Karşıt düşünceli kişilerle anlaşmakta zorlanabilir. Sosyal ilişkilerde başarılı bir tablo çizerek hedeflerine yürüyecek.

YAYLAR SÜRPRİZ BİR AŞKA HAZIR

İŞ: Bu yıl maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güvende hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya itecek. 23 Ocak'tan sonra Güneş, iletişim evinize geçiyor; bu dönemde çevrenizdeki koşulları istekleriniz doğrultusunda kullanmalısınız. Ailevi ve mesleki konularda denge kurmak zorundasınız. Mart ayında çevrenizdeki kişilerle, maddi ve manevi konularda güzel işbirlikleri kurabilirsiniz. Bahar aylarında yeni başlangıçlar, atılımlar ve çalışmalar gündeme gelebilir. Birçok işi bir arada yapmaya kalkışmamalı ve çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz. Yapacağınız her türlü çalışmanın karşılığını almak istiyor ve bu konuda hiç kimseye taviz vermiyorsunuz. Ağustos ayında geleceğinizle ilgili olumlu gelişmelere fırsat verebilecek kişilerle tanışacaksınız. Amaçlarınıza oldukça bağlısınız ve bu doğrultuda ilerliyorsunuz. Gizli ve detaylı planlar yapıyorsunuz.

AŞK: Güçlü ve etkileyici kişilerden hoşlanıyor ve bu tür kişilerle iş birliği yapmak istiyorsunuz. Bu yıl, evlilik sizin için önemli bir konu haline gelecek. Sizden üstün olan, kariyerli kişilerle evlilik kararı alabilirsiniz. Bu dönemde evleneceğiniz kişinin, mesleki konularda başarılı olmasına dikkat edeceksiniz. Şubat'ta Uranüs, aşk sinyalleri veriyor. Aşka hazır bir dönemdesiniz. Karşınıza çıkan kişiden çok etkileneceksiniz. Onunla ortak alanlarınızın olması, sizi ona daha çok yaklaştıracak. Deli cesaretine kapılabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Fakat temkinli olmanızda yarar var çünkü duygularınız zamanla yerine oturacaktır. Yaz aylarında sosyal hayatınız çok enerjik ve tempolu geçecek. Uyumlu ilişkiler yakalayacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Gireceğiniz ortamlarda eğlenceli arkadaşlarınızla bir araya geleceksiniz. Varlıklı kişiler ilginizi çekecek.

SAĞLIK: Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakmanın zamanı geldi. Gerilim ve stresten uzak durun. Yarım kalan fiziksel tedavileriniz varsa, onları ihmal etmeyerek tamamlayın. Bu dönemde tıbbi kontrollerinizi eksiksiz bir şekilde yaptırmalısınız. Ruh sağlığınızı güçlendirecek meditasyon ve yoga gibi yöntemlere başvurabilirsiniz. Sebze ağırlıklı beslenmelisiniz. Sağlığınızı olumsuz etkileyen korkularınızdan kurtulmanız gerekiyor. Duygusal takıntılarınız yüzünden ruhsal bunalıma düşmek istemiyorsanız, geçmişteki sorunlara takılıp yaşadıklarınızı gözünüzde büyütmemelisiniz. Zihinsel yorgunluk yaşayabilirsiniz. Yaz aylarında, özellikle iş temponuzun ağır olması ve aşırı derecede çok çalışmak, sizi stresli hale getirebilir. Merkür ve Satürn'ün geri hareketi yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bu dönemde uykunuza dikkat edin ve karşılaşabileceğiniz küçük kazalara karşı tedbirli olun.

İBRAHİM KUTLUAY

Yılın ilk ayında enerjisini en iyi şekilde kullanacak. Ani duygu gerilimleri, süregiden ilişkisini bozabilir. Sağlık problemlerine dikkat etmeli ve öfke nöbetlerinden uzak kalmalı. Şubat ayı içinde, işinde ve özel hayatında birlikte olduğu kişilerle beklenmeyen problemler yaşayabilir. Hayal kırıklıkları ve dengesizlikler söz konusu. Bazı konular sona erebilir ve yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu yıl kalıcı kararlar almak için uygun bir yıl. Acele etmemeli ve olaylara temkinli yaklaşmalı. Değişkenlik onun için daima zararlıdır. Yılın ilk aylarında içsel çatışmalar yaşayabilir. Düşüncelerini paylaşmayı pek sevmiyor ve yaşadığı değişimleri en yakınlarından bile saklıyor. Kendisine farklı yollar ararken huzurunun bozulmasını da istemiyor. Yıl sonuna doğru kendisini yenileyecek. Kasım ayında onu yenilikler bekliyor.

OĞLAKLAR CİDDİ KARARLAR ALACAK

İŞ: Ocak ayında Merkür, para evinizde ilerlerken sizi olumsuz etkileyebilir. Bu dönemde hayatınıza para girişçıkışı hızlanacağı için karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı harcamalara dikkat etmelisiniz. Şubat ayında yeni iş anlaşmaları yapabilir, ancak bunlarda sorun yaşayabilirsiniz. Kısıtlanmaya gelemediğiniz için problemleri gereksiz yere büyütebilirsiniz. Uzun süren bir ortaklığınız varsa, bu konuda kesin kararlar alacaksınız. 15 Nisan'da kariyer evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu dönemde işinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz. Aradaki dengeyi iyi kurmanız gerekiyor. Bu yıl alacağınız sorumluluklar artacak. Başarılara tek başınıza sahip çıkarken, çevrenizde lider pozisyonunda olmaya devam edeceksiniz. 12 Temmuz'da kişisel evinizde dolunay gerçekleşecek ve değişim rüzgarları sizi zorlayacak. Bu dönemde büyük bir hevesle başlayacağınız bir iş, yarıda kalabilir. Özellikle yeni bir anlaşma yapmışsanız, sözleşmede çıkacak sorunlar sizi zarara uğratabilir. Yurt dışıyla yaptığınız işlerde başınız ağrıyabilir. Karşılıklı işlerde, borçlu duruma düşmekten kaçının. Sonbaharda gireceğiniz ortamlarda baskıcı davranabilir veya çevrenizin tepkisini alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili daha ciddi ve hırslı çalışmalar içine gireceksiniz. Yılın son aylarında çok çalışmak zorunda kalacaksınız. Bu dönemde üzülebilirsiniz ve sinirleriniz yıpranabilir.

AŞK: Ocak'ta Venüs, sizi daha cazibeli bir hale getiriyor. Ancak bu dönemde aklınız bir karış havada olacak. Canlı ve dinamik bir döneme giriyorsunuz. Bununla birlikte, uzak mesafeli aşklar gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz, hatta iş ve aşk ortaklığını beraber sürdürebilirsiniz. Aşkta heyecanınıza teslim olmamaya çalışacaksınız. Karşınıza çıkacak fırsatlar karşısında bocalayabilirsiniz. Evliyseniz; eşinizle yoğun duygu alışverişi içinde olmanız, yeni ve kökten değişiklik gerektiren bir karar almanıza neden olabilir. Sosyal hayattaki prestijiniz artıyor ve tüm dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Hırsınızı ve gücünüzü birleştirmelisiniz. Yaşça büyük veya ailenizin tasvip etmeyeceği birisiyle ilişki yaşayabilirsiniz. İş çevrenizden güçlü bir kişiye karşı çok yoğun duygular yaşayabilirsiniz. Sonbaharda yanlış anlaşılmalar yüzünden tartışmalar çıkabilir. Evlilik kararınızı erteleyebilirsiniz.

SAĞLIK: İskelet sisteminizi, dişlerinizi, kollarınızı ve bacaklarınızı korumalısınız. Yılın ilk aylarında iştahınız artabilir. Kilonuza dikkat etmeli ve beslenmenize özen göstermelisiniz. Yaz aylarında sıcak havalar, bağırsaklarınızı olumsuz etkileyebilir. Dengeli beslenmeli ve böbrek sağlığınız için bol su içmelisiniz. Satürn, yıl boyunca sağlık evinizde sizi disipline etmeye devam edecek. Bir rahatsızlığınız varsa, yılın ilk aylarında tedavi olacak ve olumlu sonuçlar alacaksınız. Yazın daha az yemek yemeli ve daha çok spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Kısa yürüyüşler yapıp hobilerinize zaman ayırarak yaz aylarını sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Kendinizi toparlamanız için yalnız kalmayı da tercih edebilirsiniz. Çevrenize karşı daha şefkatli ve koruyucu olacaksınız. Hazımsızlık çekiyorsanız, geceleri hafif yemeli ve uykunuza dikkat etmelisiniz. Spor yaparken; ayaklarınızı, bileklerinizi ve kollarınızı sakatlamamaya dikkat edin. Ekim ayında değişim sürecine gireceksiniz. Hırçınlığınız nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kış aylarında boğazınızı korumalısınız. Cildinize özen göstermeli ve yağlı yemeklerden uzak durmalısınız.

EBRU ŞALLI

Çok sevdiği dostlarından beklemediği tepkiler görebilir. Bu yıl hırslı yapısı daha çok ön plana çıkacak. Yılın ilk aylarında disiplinli bir şekilde çalışması gerekebilir. Yeni anlaşmalara imza atabilir, kalıcı başarılar yakalayabilir. Şubat ve Mart aylarında çekiciliği artacak. Bu yıl daha çok başarılarıyla gündeme gelecek. Tarzında yenilik yapacak. Mevcut ilişkisiyle ilgili ilginç gelişmeler gündeme gelecek. Yaz aylarında iş konusunda zorlanabilir. Sonbaharda yeni bir döneme girecek ve uzun zamandır planladığı yolculuklara çıkacak.

MUSTAFA SANDAL

Yıla coşkulu ve enerjik girecek. Yoğun içsel çatışmalar yaşamasına rağmen, iş konusunda başarıyı yakalayacak. Kalıcı anlaşmalar peşinde olacak ve bu konuda adımlar atacak. Bahar aylarında yeni projelere başlayacak. Çok dikkatli olması gerekiyor çünkü yanlış kişilerle yapacağı iş birliği yüzünden bazı kayıplar yaşayabilir. Gözünü yükseklere dikecek ve daha çok çalışacak.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Satürn Eylül Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title