Haberler

    2014 Dünya Kupası Gol Rekoruna Koşuyor / İnfografik

    Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası ilk iki maçların ardından gol rekoru kırılabileceği sinyallerini verdi.

    2014 Brezilya DÜnya Kupası oldukça hızlı başladı. Brezilya'nın Hırvatistan'ı 3-1 yenmesiyle gol rekoru sinyali veren turnuvada ilk iki maçlar sonunda 94 gol atıldı. Portekiz ile Amerika Birleşik Devletleri arasında oynanan karşılaşmalarla tamamlanan ikinci maçlar, yerini grup son maçlarına bıraktı. Bu gollerlle bilrikte ilginç bir istatistik ortaya çıktı. 2010 Dünya Kupası'nda ortaya çıkan tablo üzerinde %38'lik büyüme yakalayan turnuva, tarihi bir rekora gidiyor.

    Oynanan son 4 turnuvanın en yüksek yüzdesine ulaşan Brezilya 2014, geride kalan karşılaşmalarıyla izleyenlere de büyük keyif verdi. Rakamsal olarak yanına 1998 DÜnya Kupası'nı bile yaklaştırmayan 2014 Dünya Kupası, grup son maçlarına sahne oluyor. Tüm grup son maçlarının aynı saatte başlayacağı turnuvada heyecan daha da artacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Hırvatistan Portekiz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title