Haberler

Ehliyeti Olmayan Vatandaşa 14 Yıl Önce 508 Lira Trafik Cezası Kesilmiş

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta, aracı ve ehliyeti bulunmayan vatandaş, 2004 yılında adına İstanbul'da trafik cezası kesildiğini söyledi. İstanbul'a ayak basmadığını belirten talihsiz vatandaş, kendisine kesilen cezanın silinmesini istiyor.

Kahramanmaraş'ta yaşayan Çetinkaya, 2013 yılında borç yapılandırması için vergi dairesine gittiğinde 2004 yılından adına 508 TL trafik cezası kesildiğini öğrendi.Ehliyeti olmadığı için otomobilinin dahi olmadığını belirten Çetinkaya, İstanbul'da 2004 yılında kamyonete ceza kesildiğini ve daha İstanbul'a ayak basmadığını söyledi.

"OTOMOBİLİM DE YOK EHLİYETİM DE YOK, CEZANIN İPTALİNİ İSTİYORUM"

Tüm yetkili mercilere başvuru yapmasına rağmen ceza tutarının 5 yıldır karşısına çıktığını kaydeden Çetinkaya, "Kahramanmaraş'ta vergi dairesine 2013 yılında farklı bir borçtan dolayı yapılandırma için gittiğimde, karşıma bir borç çıktı. Baktık ki otomobil 34 plakalı ve benim ilgimin olmadığını söyledim. 2012 model kapalı kasa kamyona çıkıyor. Vergi dairesinden aldığımız bilgide 2004 yılında ceza yenildiği gösteriyor. Her defasında bana yazı geliyor borcumun olduğu konusunda. Yani 2004 yılında benim üzerime 508 lira trafik ceza borcum olduğu söyleniyor ve 5 yıldır karşıma çıkıyor. Benim otomobilim de yok ehliyetim de yok. Benim üzerime olmayan araç için yazılan cezanın iptalini istiyorum. Ya da ben bu cezayı öderim aracımı da isterim neredeyse" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Çetinkaya İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

mk:

Bu haberi görüpte hemen olumsuz yorum yapanlara şaşırıyorum,adamın doğru söylediğini nerden anladınız,ceza yemek için illa sürücü belgesi yada araba olması gerekmez, yaya olsan dahi eğer trafik kural hatası yapsanızda cezai işlem yapılabilir, cezayı görmeden rastgele insanları kurumları karalamayın, yanlış varsa zaten düzeltme yapılıyor, yapılmıyo ise mahkeme var, bir dilekçe vermeniz ile duruşmasız karar veriliyor ücrette verilmiyor avukatada gerek duyulmuyor,sanki bu ülkede hiç kimse hata kusur yapmıyor, herkes melek, olumsuz yorum yapın ama ölçülü yapın, eğer olumsuz yorum yapılacaksa iki tarafın durumunu bilmek gerekir,olur olmaz sallama yapmayın,iyi bayramlar

6
2
yanıtYanıtla
kutsal hazine avcıları:

Devlet hata yapmaz. Belli ki bu adam otomobil kullanmayı hayal etmiş ve aklından geçirirken devlet tarafından yakalanmış. Böyle hayaller kurarsanız devlet size gereken cezayı verir.

4
1
yanıtYanıtla
HAKLISINIZ SONUNA KADAR:

Süper vallaha. Yorumların en güzeli. İroni desen var. Haksızın yanında olmanız zaaten çok güzel. Espriniz de çok çok hoş . Yazınız için teşekkür ediyorum. En azından benim gibi düşünen varmış diye sevindim.

yanıt0
yanıt0
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

cezayi kesen polisi idam etmeli bidaha yapiyormu bakalim

0
5
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

1996 YILINDA BİR MOTOR ALDIM , PLAKASINI DAHİ ÇIKARMADAN SATDIM GEİDİP NOTERDEN VEKALET VERDİM SONRA YILLAR GEÇDİ TARIMA BİR TEBLİGAT GELDİ TARAFIMA YAZILMIŞ CEZALAR GİTDİM DEDİM BENİM BÖYLE BİR ARACIM YOK , DEDİLER VAR PLAKASI ŞU E DEDİM BEN BUNU SATDIM BİZ ANLAMAYIZ ÖDEYECEKSİN. EEE DEDİMHADİ ŞİMDİ BUNU ÖDEDİM YA SONRA BİRİ DEDİKİ TEK YAPABİLECEĞİN ARACI TRAFİKDEN ÇEKMEK . CEZAYI YATIRDIM ARACI TRAFİKDEN ÇEKDİM KURTULDUMMU BİLEMİYORUM ARADA ARIYORLAR ARACIN VAR DİYORLAR BENDE DİYORUMKİ YOK .

3
1
yanıtYanıtla
....:

Dayı herhalde bir yayayı kaldırımda hatalı sollamış :)

3
0
yanıtYanıtla
Bedri gulser:

Modern haydutlar is basinda !!!!!

0
3
yanıtYanıtla
42MURAT:

2004 yılında ceza yenildiği gösteriyor. !!!! 2012 model kapalı kasa kamyona çıkıyor !!! kafamda deli sorular ….

2
0
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

BURASI TURKIYE HERSEY OLUR BURDA

1
0
yanıtYanıtla
halil:

essekligin bu kadari 2012 modele 2004 nasil ceza kesilebilir. vede 5 yildir bu islem daha hal edilmemis. adamin dedigi gibi getirin arabayi alin parayi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title