Haberler

2011 Dünya Veteriner Hekimler Yılı Kutlamaları

Türk Veteriner Hekimleri Birliği tarafından düzenlenen "2011 Basın, Hizmet, Onur Ödülleri Töreni" yapıldı.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği tarafından düzenlenen "2011 Basın, Hizmet, Onur Ödülleri Töreni" yapıldı. "Dünya Veteriner Hekimler Günü" dolayısıyla TJK Şeref Tribünü Protokol Salonu'nda düzenlenen törende, Prof. Dr. Ferruh Dinçer layık görüldüğü onur ödülünü aldı. Dinçer, törendeki konuşmasında, yaşamı boyunca 3 ana destekçi olduğunu belirtti; bunları genetik ailesi, devlet ve bilim ailesi olarak sıraladı. Prof. Dr. Dinçer, bu destekçilerden birinin bile eksik olması halinde bu ödülü alamayacağının altını çizdi.

Dinçer, "İşte bu nedenle huzurlarınızda bu 3 ana destekçime teşekkür ediyorum" dedi. Bu yıl ilk kez verilen basın ödülü halk sağlığı, çevre sağlığı ve gıda sağlığıyla ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı Uğur Dündar'ın oldu. Ödülü Dündar'ın adına Star TV Ankara Haber Müdürü Esat Pala aldı. Pala, Dündar'ın rahatsızlığı nedeniyle çok istediği halde törene katılamadığını, pazartesi günü televizyondan ödül ile ilgili konuşma yapacağını ifade etti. "Türk Veteriner Hekimler Birliği"nin 17 üyesine verilen hizmet ödülleriyle son bulan törenin ardından kokteyl düzenlendi.

- ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title