Haberler

2010 Dünya Plaj Voleybolu Şampiyonası'nın Şampiyonları Abd Ve Kanada

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Düzenlenen 2010 Swatch Fıvb Gençler Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası, Final Maçları ile Sona Erdi. Finalde Kadınlarda ABD, Erkeklerde İse Kanada Şampiyon Oldu.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 2010 Swatch FIVB Gençler Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası, final maçları ile sona erdi. Finalde kadınlarda ABD, erkeklerde ise Kanada şampiyon oldu.

Alanya'da yapılan 2010 Swatch FIVB Gençler Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası'nın son günü, takımların dereceye girebilmek için kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Milli Egemenlik Plajı'nda gerçekleşen şampiyona, final müsabakalarının ardından sona erdi. Günün ilk maçında kadınlarda Brezilyalı Julia- Fabi ile Alman Bieneck- Laboureur karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Alman rakipleri karşısında 3-1 üstünlükle tamamlayan Brezilya, turnuva üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Şampiyonada kadınlar final maçında ABD'li Ross- Roenicke, İtalyan Orsi Toth -Menegatti çiftini 2-1 yenerek şampiyon oldu. Erkeklerde ise Brezilyalı Alvaro Filho- Vitor Felipe'yi 2-1 yenen Kanadalı May- Schachter ikilisi şampiyonluğu kazandı.

Şampiyona sonunda düzenlenen törende bayanlarda birinci ABD, ikinci İtalya, üçüncü Brezilya ile erkeklerde birinci Kanada, ikinci Brezilya, üçüncü Avusturya takımı sporcularına madalya, plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title