Haberler

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası Ana Sponsorlarından Ülker, İftar Yemeği Verdi Türkiye'de Gerçekleştirilecek Olan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın Ana Sponsorlarından Ülker, Basın Mensuplarına İftar Yemeği Verdi.

Beşiktaş'taki Swiss Otel'de Düzenlenen İftar Yemeğine, Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, Yıldız Holding Pazarlama Başkanı Ahad Afridi ve Davetliler ile Basın Mensupları Katıldı.

Beşiktaş'taki Swiss Otel'de düzenlenen iftar yemeğine, Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, Yıldız Holding Pazarlama Başkanı Ahad Afridi ve davetliler ile basın mensupları katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Ali Özsoy, Türkiye'nin bu organizesyonu yapmasının gurur verici olduğunu belirterek, "Bu

organizasyonu bizim almamız hiçte kolay olmadı. Türkiye'nin bu şampiyonayı yapmaya hak kazanması bize çok gurur verdi. Bu organizasyon sayesinde İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu ve Ankara'daki spor salonu Türk sporuna hizmet edecek. Bu şampiyonada hem saha içinde hem de saha dışında başarılı olmak istiyoruz. Bunu da herkese göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker ise Ülker'in yıllardır Türk basketboluna verdiği önem ve desteklerle ilgili bilgi verdi. Yıldız Holding Pazarlama Başkanı Ahad Afridi de dezenlenecek Dünya Şampiyonası için hazırlamış oldukları reklam kampanyası konusunda davetlilere açıklama yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title