Haberler

2008 Yılı Heyecan Verici Bir Yıl Olacak

Nokia Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong, 2008 Yılının, Hem Geliştirdikleri Ürünler Hem de Sunulan Servislerle Beraber "Heyecan Verici Bir Yıl" Olacağını Bildirdi.

Nokia Türkiye Genel Müdürü Imfred De Jong, 2008 yılının, hem geliştirdikleri ürünler hem de sunulan servislerle beraber “heyecan verici bir yıl” olacağını bildirdi.

Jong, Nokia Shop açılışı için geldiği Mersin'de,  2007 yılının telekomünikasyon sektörü için başarılı bir yıl olduğunu söyledi.

Cep telefonu kullanımına çok sayıda yeni kullanıcı katıldığını belirten Jong, “Bizim hesaplarımıza göre, geçen yılın sonunda Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 80'i cep telefonu kullanmaya başladı” dedi.

Geçen yıl cep telefonlarının içeriklerine eklenen yeni servisler ve çözümler ile büyük gelişme gösterdiğini anlatan Jong, şöyle devam etti:

“Nokia olarak 2007 yılında 5 megapiksel kamera destekli ve içerisinde entegre GPRS ve navigasyon servisi destekli olan ürünlerimizi pazara sunduk. N serisindeki 8 gigabayt hafızalı cep telefonları yaşanan gelişimin en güzel örneği. Türk kullanıcılarının özellikle navigasyon servisini algılaması ve kullanımı konusunda göstermiş oldukları yoğun ilgiden de oldukça memnunuz.”

3'ÜNCÜ JENERASYON BEKLENTİSİ

Jong, 2008 yılında pazarın aynı şekilde büyüyeceğine inandıklarını söyledi.

Yıl sonuna kadar 3'üncü jenerasyonun hayata geçmesini ümit ettiklerini ifade eden Jong, şöyle devam etti:

“3'üncü jenerasyonun gelmesiyle beraber hem mobil servislerin kalitesinde hem de data hızında büyük bir gelişme olacağına düşünüyoruz. Dolayısıyla iletişim de büyük bir gelişime uğrayacak. Örneğin video arama ve video görüşme ile kullanıcılar farklı yöntemlerle iletişim kuracaklar.

Biz de Nokia olarak 2008 yılında pek çok ürün lansmanı yapacağız. Amacımız her segmentte rekabetçi olabilmek ve kullanıcılara farklı alternatifler sunabilmek. Aynı şekilde çift sim kartlı ürünlerle ilgili olarak pazardan yeterli talep gelirse, böyle bir çözüm de üretebiliriz.

Kısaca 2008 yılı, hem geliştirdiğimiz ürünler hem de servislerle beraber çok heyecan verici bir yıl olacak.”

ÇEVRE DOSTU NOKIA

Jong, geçen yıl Greenpeace organizasyonunun Nokia'yı en çevre dostu firma olarak ilan ettiğini hatırlattı.

Nokia ve çalışanları olarak bundan gurur duyduklarını belirten Jong, “Çevre ile ilgili konularda kalite ve yapılması gereken başlıklar anlamında Nokia, her türlü kuralı fazlasıyla yerine getiren ve buna önem veren bir firmadır.

Bunun zaten Greenpeace tarafından vurgulanmış olması da verilen önemi gösteriyor. Bu önümüzdeki süreçte de devam edecek” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title