Haberler

2007'nin Enleri Belli Oldu

People Dergisi, Geçtiğimiz Yıla Damgasını Vuran En Seksi Erkekleri Seçti.

PEOPLE DERGİSİ, GEÇTİĞİMİZ YILA DAMGASINI VURAN EN SEKSİ ERKEKLERİ SEÇTİ.

David Beckham'dan Will Smith'e, Justin Timberlake'den Ben Affleck'e kadar spor, müzik ve sinema dünyasının en seksi erkekleri, bu yıl da yeni işleriyle özellikle kadınlardan oluşan hayran kitlelerini artıracağa benziyor..

DAVID BECKHAM

Yeni takımı Los Angeles Galaxy için İspanya'dan Amerika'ya taşınan David Beckham, giyim tarzıyla bir futbolcudan çok stil ikonu gibi... 32 yaşındaki yakışıklı futbolcu sayesinde, Amerikalı kadınların futbola olan ilgisinin arttığı da söylentiler arasında...

BEN AFFLECK

Son aylarda kilo veren Ben Affleck, eski haline oranla çok daha seksi görünüyor. 'Kendimi daha önce hiç bu kadar sağlıklı hissetmedim' diyen Affleck; oyuncu eşi Jennifer Garner ve kızı Violet'le yaşadığı mutlu hayatıyla takdir topluyor.

MATTHEW MCCONAUGHEY

People dergisi tarafından 2005 yılında 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilen Matthew McConaughey, düzgün fiziğini sörfle koruyor. Ünlü aktör, bir süredir Brezilyalı model Camila Alves'la birlikte Malibu'da bir karavanda yaşıyor.

JAKE GYLLENHAAL

Zeki, çekici ve yetenekli... Genç aktör Jake Gyllenhaal'u birçok kişi bu sözlerle tanımlıyor. Şu sıralar Oscarlı yıldız Reese Witherspoon'la birlikte olan ünlü aktör, bir dönem 'Sevgilin var mı?' diye sorulduğunda, şöyle yanıt veriyordu: Ben ABD'nin en seksi erkeğiyim!

DENZEL WASHINGTON

Şu sıralar yeni filmi 'American Gangster' ile gündemde olan ünlü aktör Denzel Washington, şimdilerde aktörlükten çok yönetmenliğe ilgi duyuyor. 'The Great Debaters' filmiyle ilk kez kameraların arkasına da geçen 52 yaşındaki Washington, kadınları en çok bakışlarıyla etkilediğini söylüyor.

CLIVE OWEN

İngiltere'nin beyazperdeye kazandırdığı Clive Owen, cazibesiyle birçok kadının favorisi... Eşi Sarah Fenton'la 'Romeo&Juliet' adlı tiyatro oyununda tanışan 43 yaşındaki aktör, 'Kendimi hiçbir zaman yakışıklı bulmadım' dese de, fiziksel özellikleriyle yapımcıların da tercihi oluyor. Owen, bu yıl Lancome'un erkek koleksiyonunun da yüzü olarak karşımıza çıkıyor.

BRAD PITT

44 yaşındaki ünlü aktör, Hollywood'daki birçok yapımcı ve oyuncunun favori ismi. Yakışıklılığıyla yıllardır kadınların hayallerini süsleyen Pitt, filmlerindeki performanslarıyla yeteneğini de ispatlamış durumda.

JUSTIN TIMBERLAKE

En az kendisi kadar seksi olan şarkılarıyla genç kızların yüreğini hoplatan Justin Timberlake, bir yılı aşkın süredir Jessica Biel'le aşk yaşıyor. Uzunilişkileri seven ve çapkınlıktan hoşlanmayan Timberlake, Biel'den önce dedört yıl Cameron Diaz'la birlikteydi.

WILL SMITH

'Karım Jada olmadan asla yaşayamam' diyen 39 yaşındaki Will Smithde People dergisinin seçtiği en seksierkeklerden. Şu sıralar 'I Am Legend'adlı filmiyle Amerika'yı kasıp kavuranünlü yıldız, yakışıklılığıyla olduğu kadar sempatikliğiyle de beğeni topluyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title