Haberler

20 Yaşındaki Genç Serinlemek İsterken Canından Oluyordu

20 yaşındaki genç serinlemek isterken canından oluyorduKOCAELİ - Sapanca Gölü'nde serinlemek için girdiği suda boğulma tehlikesi geçiren, dalgıçlar tarafından sudan çıkarılarak duran kalbi yeniden çalıştırılan 20 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı.

20 yaşındaki genç serinlemek isterken canından oluyordu

KOCAELİ - Sapanca Gölü'nde serinlemek için girdiği suda boğulma tehlikesi geçiren, dalgıçlar tarafından sudan çıkarılarak duran kalbi yeniden çalıştırılan 20 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı.

Olay Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Sapanca Gölü kıyısında bulunan Seka Kamp Alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kartepe'de bir tuğla fabrikasında çalışan Ahmet Keskinadlı genç, piknik yapmak için ailesiyle birlikte Seka Kamp Alanına gitti. Bir süre sonra serinlemek için Sapanca Gölü kıyısındaki iskeleden suya giren genç iyi yüzme bilmediği için çırpınmaya başladı. Keskin'in suda çırpındığını gören yakınları 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye dalgıçlarının suda yaptığı aramalarda Keskin'in bedenine ulaşıldı.

İskeleye yakın bir yerden kalbi durmuş olarak çıkarılan genç, sağlık ekiplerinin uzun süren kalp masajı sonrasında yeniden hayata döndürüldü. Olay sonrası sinir krizi geçiren yakınlarının arasından ambulansa alınan Keskin, Başiskele'de bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kartepe Sapanca 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title