Haberler

20 Yaşındaki Genç Kazada Hayatını Kaybetti

Denizli’nin Çivril ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 20 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli'nin Çivril ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 20 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Çivril'in Yamanlar Mahallesi'nde özel bir elektrik firmasına ait Ahmet Ç. idaresindeki 25 GD 824 plakalı bakım ve onarım için tasarlanan kamyonet, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Savrulan kamyonet önce bir tarlaya girdi daha sonra da bir evin önündeki tarla yolu içerisindeki duvarı yıkarak, elektrik direğine çarptı. Kazada araç yan yatarak durabildi. Kaza sırasında araç içerisindeki iki görevli sıkıştı.

Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Araç içerisinde sıkışan sürücü Ahmet Ç. ve görevli İsmet Poslu için itfaiye kurtarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri yan yatan araçta sıkışan sürücü Ahmet Ç.'yi yaralı olarak çıkardı. Aracın devrilen tarafında bulunan görevli İsmet Poslu ise ağır yaralı olarak araçtan çıkarıldı. Sağlık ekipleri ağır yaralı görevliye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Sürücü Ahmet Ç.'ye ise ilk müdahale ambulansta yapıldı.

Hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki İsmet Poslu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Denizli Çivril 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title