Haberler

20 Nisan Perşembe Dha Spor Gündemi

LYON'A GECE YARISI BASKINICeza haberi çıktıktan 6 saat sonra tüm uyarılara rağmen Beşiktaş taraftarlarından bazıları sosyal medyadan haberleşerek Lyon Futbol takımının boğazda kaldığı otele teknelere gelerek, meşale yaktı, gürültü çıkartıp oyuncuları uyutmamaya çalıştı.

LYON'A GECE  YARISI BASKINI

Ceza haberi çıktıktan 6 saat sonra tüm uyarılara rağmen Beşiktaş taraftarlarından bazıları sosyal medyadan haberleşerek Lyon Futbol takımının boğazda kaldığı otele teknelere gelerek, meşale yaktı, gürültü çıkartıp oyuncuları uyutmamaya çalıştı. Grup olaysız dağıldı.

BEŞİKTAŞ CEZAYA KİTLENDİ

UEFA'nın maça 24 saat kala açıkladığı ve Lyon ile Beşiktaş'ı aynı kefeye koyan ceza kararı Siyah-Beyazlıları çıldırttı. Cuma günü gerekçeli karar alındıktan sonra Tahkim Kuruluna itirazda bulunulacak.

BAŞKAN ORMAN: "BU KARAR SKANDALDIR"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Maçımızı ve seyircimizi prove etmek istiyorlar. Ama bu oyuna gelmeyeceğiz. seyirciden isteğim maça alkollu gelip olaylarala neden olabilecek davrarnışlardan kaçınmalarıdır"

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜNEŞ'TEN UEFA'YA SERT TEPKİ

"Bu kararda kazanan Lyon takımıdır, kaybeden Beşiktaş'la birlikte futboldur". "Provokasyonlara gelmeden, sinirlenmeden sakin kalacağız" .."Kaybetsek de alnımız ak şekilde çıkacağız, kazanırsak da aynı şekilde çıkacağız".."Biz daha oynanmayan maçın cezasını aldık" .."Lyon Başkanı iki takım için de doğru karar demiş. Belli çok akıllı bir adam ama biz de saf değiliz"

FRANSIZ GAZETELERİNDEN ÖZETLER

Fransa'da bugün çıkan gazeteler UEFA'nın Lyon ve Beşiktaş'a verdiği yaptırım nedeniyle önemli satırbaşlarına değindi..

UEFA AVRUPA LİGİ

22: 05 Beşiktaş - Lyon

22: 05 Genk - Celta Vigo

22: 05 Manchester United - Anderlecht

22: 05 Schalke 04 - Ajax

BARCELONA BU DEFA YAPAMADI

Şampiyonlar Lig'inde ilk maçta Juventus'a 3-0 yenilen İspanyol ekibi evinde golsüz berabere kalarak elendi. Diğer maçta Monaco Dortmund'u 3-1 yenerek Yarı-Finale yükseldi.

KURALAR YARIN

Şampiyonlar Lig'i ve UEFA Avrupa Lig'inde Yarı-Final kuraları Yarın TSİ ile 14.00'te Nyon'da çekilecek..

(ÖZEL) MUSTAFA DENİZLİ: "İYİ BİR PSİKOLOJİ YAKALADIK"

Türkiye 1'inci Lig'de deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 yenerek 48 puanla ikinci sıraya yerleşen Eskişehirspor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, "Hem takım olarak, hem şehir olarak iyi bir psikoloji yakaladık" dedi.

PLAJ FUTBOLU

17.00-İBB'nin düzenlediği Plaj futbolunun basın lansmanı Sarayburnun'daki Sepetçiler Kasrı'nda yapılacak. Turnuvaya İngiltere, Belarus ve Çek Cumhuriyeti ile Türkiye katılıyor.

GALATASARAY

17.00 Derbi maçın hazırlıkları sürecek.

FENERBAHÇE

Derbi maçın hazırlıkları devam edecek.

TFF 1.LİG

17: 30 Büyükşehir Gaziantepspor - Balıkesirspor

THY AVRUPA LİGİ - Play-Off ikinci maç

21.00 - Panathinaikos Superfoods-Fenerbahçe

HAKEMLER AÇIKLANIYOR

SÜPER LİG'de 27. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklanacak. Gözler, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini kimin yöneteceğine çevrildi..

JUDO

Polonya'nın Başkenti Varşova'da düzenlenen Avrupa Judo Şampiyonası'nın ilk gününde 6 Türk sporcu madalya için mindere çıkacak.

(Özel)

GOLF FEDERASYONU BAŞKANI AĞAOĞLU: "HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLERSEN BİRAZ HAZIR YİYİCİLİK OLUYOR"

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golf turnuvalarının düzenlenmesiyle ilgili, "Her şeyi devletten beklersen biraz hazır yiyicilik oluyor. Hazırı da bir yere kadar yersin. Bu işin yürüyüp gitmesi lazım. İspanya, Portekiz, İtalya ve Fransa nasıl yapıyorsa bizim de aynı şekilde yapmamız lazım" dedi.

GOLF

Antalya'nın Serik İlçesi'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek toplam 200 bin Euro ödüllü Turkish Airlines Challenge Golf Turnuvası başlıyor.

BİSİKLET

10.00- 20-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Bisiklet Turu 'Tour Of Mersin'in 1. Etabı start alacak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Türkiye Lyon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title