Haberler

20 Dakika Arayla Cep Telefonu Mağazasını Soyan Hırsızlar, Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Güncelleme:

Bursa'da 20 dakika arayla aynı kişiye ait cep telefonu mağazasını soyan 4 hırsız, yaklaşık 100 bin lira değerindeki elektronik eşyaları çalarak kaçtı. Hırsızlık anları, güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'da 20 dakika arayla aynı kişiye ait cep telefonu mağazasının camlarını yanlarında getirdikleri taşlarla kıran ve daha sonra kırdıkları camdan içeri giren hırsızlar, yaklaşık 100 bin lira değerindeki elektronik eşyaları çalarak kaçtı. Hırsızların kısa sürede cep telefonu mağazasını soyduğu anlar saniye saniye güvenlik kamalarına yansıdı.

100 BİN TL DEĞERİNDE ÜRÜN ÇALINDI

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Yeşilova ve Çiftehavuzlar Mahalleleri'nde İdris Şengezer'e ait iki cep telefonu mağazasına 20 dakika arayla giren 4 hırsız, iş yerlerinin camlarını taşlarla kırarak içeri girdi. İş yerinde bulunan yaklaşık 100 bin lira değerindeki cep telefonu, tablet ve elektronik eşyaları alan hırsızlar geldikleri araca binerek bölgeden kaçarak uzaklaştı.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDILAR

Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anlarında, yüzleri kapalı 4 şahıs iş yerinin camlarını yanlarında getirdikleri büyük taşlarla kırarak içeri girmesi ve iş yerinde bulunan cep telefonu, tablet ve elektronik eşyaları alarak kaçmaları saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Osmangazi 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

Mahmut:

Suriyeliler bu ülkenin başına bela olacaklardır..

7
8
yanıtYanıtla
Halkdan biri:

senin gibi mi? içimiz de bukadar kötülük varken bu işin hesabı sana düşmez. bir de içlerinde çok değerli insanlar var. önemli olan insan olması bu dünya da kimse kalıcı değil neticede.

yanıt4
yanıt2
halkdan biri:

bir de bu haberin suriyelilerle ne alakası var . sen halkı onlara düşman etmek için mi yazıyorsun.

yanıt7
yanıt2
EREN:

Bu malların akıllarına hiç bir zaman kamerayı kırmak gelmiyor kırın gitsin

0
4
yanıtYanıtla
can fede:

bunlar kader mahkumudur olabilir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title