Haberler

20 Bin Kutu Red Bull İle 450 Bin Kilometre Gittiler

Güncelleme:

Üniversite öğrencilerine unutamayacakları bir deneyim yaşatan Red Bull Can You Make It? 2018 Amsterdam'daki son durağında tamamlandı.

60 ülkeden 200 öğrenci takımının yarıştığı macerada İsveçli G I T takımı 4 bin 140 kilometre kat ederek birinciliği kazandı. Türkiye'den üç takımın yarıştığı yarışmada, üniversite öğrencileri para yerine Red Bull kutularını takas ederek Avrupa'yı bir uçtan bir uca geçmeye çalışıyor. Bu yıl Avrupa'nın beş farklı noktasından 10 Nisan 2018 tarihinde başlayan yarışma 17 Nisan'da takımların 450 bin kilometre yol kat etmeleriyle son buldu.

Bir hafta içerisinde 5 farklı başlangıç noktasından yalnızca Red Bull kutularını takas ederek Amsterdam'a ulaşmaya çalışan 60 ülkeden 200 öğrenci takımı Red Bull Can You Make It? maratonunu tamamladı. 459 bin 399 kilometre kat ederek 20 bin 658 kutu Red Bull takas eden 200 takımdan 198'i Amsterdam'daki bitiş çizgisini gördü. Türkiye'den de 3 takımın yarıştığı kıyasıya yarışmayı İsveçli G I T takımı kazandı.

Yol boyunca tüm ihtiyaçlarını Red Bull kutularını takas ederek gideren takımlar eğlenmeyi de ihmal etmedi. Red Bull karşılığında paraşütle atlayan, Alplerde kayak yapan, kapalı alanda sörf yapan takımlar, 40 kadar ulaşım aracı kullanarak 51 ülkedeki altı kontrol noktasını geçerek Amsterdam'a ulaştı.

Birinciliği kazanan G I T takımı, toplamda sadece 23 kutu Red Bull takas ederek 4 bin 140 kilometreyle Amsterdam'a ilk ayak basan takım oldu. İsveçli takımı, Free Riders ve Naughty Boys takip etti.

Red Bull Can You Make It?'e Türkiye Bilkent Üniversitesi'nden Weirdos, Pamukkale Üniversitesi'nden Traventines ve Yıldız Teknik'ten Highones katılmıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amsterdam Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title