Haberler

2 Yılda Biriktirdiği 5 Bin Doları Sattığı Otomobilde Unuttu

Güncelleme:

Ankara'da yaşayan Murat Temel, sattığı otomobilinde unuttuğu, yaklaşık 2 yıllık birikimi olan 5 bin dolarını günlerce aradıktan sonra Çorum'daki eski aracının koltuğunun altında buldu.

Ankara'da yaşayan balıkçı Murat Temel (29), 2 yılda biriktirdiği 5 bin dolarını, Çorum'da yaşayan memur Mahmut Selçok'a (32) sattığı otomobilde unuttu. Evde bulamadığı parasını aracın arka koltuğunun altına sakladığını hatırlayan Temel, durumu Selçok'a anlattı. Murat Temel, satıştan 15 gün sonra Çorum'a gelip parasını teslim aldı.

İNTERNETTEN ARAŞTIRMA YAPIP ARACI SATIN ALDI

Çorum'da Tarım Kredi Kooperatifi'nde memur Mahmut Selçok, otomobil almaya karar verdi. İnternetten araştırma yapan Selçok, Ankara'da oturan Murat Temel'in ikinci el otomobilini satışa çıkardığını gördü. 15 gün önce ağabeyi ile Çorum'dan Ankara'ya giden Mahmut Selçok, Temel'den otomobili satın aldı.

2 Yılda Biriktirdiği 5 Bin Doları Sattığı Otomobilde Unuttu

BİRİKTİRDİĞİ 5 BİN DOLAR AKLINA GELDİ

Satış işlemlerinin ardından Murat Temel evinde eşiyle otururken, 2 yıldır biriktirip sakladığı 5 bin dolar aklına geldi. Temel ve eşi, evde parayı aradı ancak bulamadı. Günlerce düşünen Murat Temel, parayı, sattığı otomobilin arka koltuğunun altına sakladığını hatırladı. Hemen telefona sarılan Temel, otomobili sattığı Mahmut Selçok'u arayıp durumu anlattı. Temel'in tarif ettiği yerde arama yapan Selçok parayı buldu. Murat Temel, bir yakınıyla dün Çorum'a gelerek, otomobilde unuttuğu parasını Mahmut Selçok'tan aldı.

2 Yılda Biriktirdiği 5 Bin Doları Sattığı Otomobilde Unuttu

"OTURUP GÜNLERCE DÜŞÜNDÜK"

Büyük bir özveriyle biriktirdiği parasına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten Murat Temel, "5 bin doları binbir zorlukla biriktirmiştim. Parayı daha önce köydeki evimizde saklıyordum. Aklıma gelince eşimle aramaya başladık. Bulamayınca oturup günlerce düşündük. Sonra sattığım otomobilin arka koltuğuna sakladığımı hatırladım. Hemen Mahmut Selçok'u arayıp, durumu anlattım. Sonra da Çorum'a gelip, paramızı aldık. Sağ olsunlar paramı eksiksiz bana teslim ettiler" dedi.

"BİZE DÜŞEN PARAYI TESLİM ETMEKTİ

Mahmut Selçok ise ilk defa böyle ilginç bir olay yaşadığını söyleyerek, "İnsanların dişinden tırnağından artırarak yaptığı bir birikim. Miktarını sorup teyitleştikten sonra onları Çorum'a davet ettim. Bize düşen, kendilerine parayı teslim etmekti. Öyle de yaptık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Memur Çorum 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Hanzo:

Sanayi13 ben babama bile guvenmiyorum bankaya nasıl guvenıpde paramı bankaya baglıyayım sonra bankacıların bankadaki paramı hortumlamıyacakları ne malum bu devirde en guvenılır yer yastık altıdır banka hesapları degıl

7
9
yanıtYanıtla
Tutuncu:

Allah razı olsun adamdan

5
2
yanıtYanıtla
İş adamı:

Para bir milletin onurudur.paranız kıymetliyse sizde kıymetlisiniz.

1
3
yanıtYanıtla
8. HUDUT GAZILER IGDIR:

biraz daha sık kemeri 10 000 dolar yaparsin

2
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bankalar ne ise yariyor cahilce

0
2
yanıtYanıtla
adamın biri:

adam bankaya yatırmak zorundamı sanane

yanıt1
yanıt0
çorumlu:

helal olsun hemşehrime

1
0
yanıtYanıtla
SANAYİCİ_13:

hangi devirde yaşıyoruz ya banka diye bişey var dimi çalınsa o para aglayıp sızlar bide

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title