Haberler

2. Yenilikçi Ankara Proje Pazarı Kuruluyor

Ankara Kalkınma Ajansı ATO Kongre Merkezi Congresium'da "2.Yenilikçi Ankara Proje Pazarı" etkinliği düzenleyecek."Ankara'yı ekonomik, kültürel ve siyasal açıdan küresel bir başkente dönüştürecek kalkınma stratejilerinin geliştirilmesinde öncü"...

Ankara Kalkınma Ajansı ATO Kongre Merkezi Congresium'da "2. Yenilikçi Ankara Proje Pazarı" etkinliği düzenleyecek.

"Ankara'yı ekonomik, kültürel ve siyasal açıdan küresel bir başkente dönüştürecek kalkınma stratejilerinin geliştirilmesinde öncü olmak" vizyonuyla hareket eden Ankara Kalkınma Ajansı 18 Aralık 2012 tarihinde ATO Kongre Merkezi Congresium'da "2. Yenilikçi Ankara Proje Pazarı" etkinliğini düzenliyor.

Etkinliğe Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Valisi ve Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Yüksel, üniversiteler, organize sanayi bölgeleri, ve teknokentlerin yöneticileri ile kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve yabancı misyonların temsilcileri katılacak.

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından ikincisi düzenlenecek olan söz konusu etkinlikte, Teknogirişim desteği almış girişimcilerin yanı sıra Ankara Kalkınma Ajansı'ndan 2012 yılında Yenilikçilik ve Turizm Mali Destek Programları kapsamında destek almaya hak kazanmış olan 150'ye yakın proje sergilenecek.

Proje sahiplerinin kendilerini, iş fikirlerini, şirketlerini; yerli ve yabancı yatırımcılara, ATO ve ASO üyesi kurum/kuruluşlara ve katılımcı diğer yatırımcılara tanıtma imkanı bulacağı etkinlikle katılımcılar ayrıca, kendi iş sahalarıyla ilgili arzu ettikleri ulusal ölçekli firmalarla ve kişilerle ikili görüşmelerde bulunma olanağı da yakalayacak.

Ulusal ve uluslararası medya kuruluşlarının da katılacağı etkinlikte, proje sahibi firmalara en başarılı kadın teknogirişimci, en yüksek ticari potansiyel vadeden proje, teknolojik üstünlük vadeden proje, katma değeri en yüksek proje ve gelecek vadeden proje olmak üzere 5 ayrı kategoride yapılacak değerlendirmeyle "Proje Ödülleri" verilecek.

Organizasyonla ilgili açıklamada bulunan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, düzenlenecek 2. Proje Pazarı'na Ankara'da bulunan Üniversiteler, Teknoparklar ve OSB'lerin yanı sıra, TÜBİTAK, TPE, KOSGEB gibi destek veren kurumların da stant açmasının sağlanarak bilişim ve girişimcilerle bir araya gelme ortamı sağlanacağını belirtti.

Geçen yılki etkinliğin açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ve Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in yaptığını söyleyen Balcı, bu yılki etkinliğin açılışını da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın gerçekleştireceğini söyledi.

Hedef kitlelerde yer alan girişimci, sanayici, öğrenci gibi farklı kesimleri buluşturacak olan etkinliğe geçen yıl 700'den fazla kişinin katıldığını belirten Balcı, "Geçen yılki etkinlik sayesinde birçok proje yatırımcılar ile tanışarak ortak işlere imza attılar. Bu yıl da etkinliğimizde toplam 150 proje sergilenecektir. Proje sahipleri dışında da etkinliğimize 700'e yakın katılımcı beklemekteyiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alaaddin Yüksel Cevdet Yılmaz Asım Balcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title