Haberler

2 Yaşındaki Çocuğunun Yanında Eşini Bıçakladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde boşanma sürecindeki koca, 2 yaşındaki oğlunun gözü önünde 6 aydır ayrı yaşadığı eşini bıçakla ağır yaraladı.

Olay, bu akşam saatlerinde Tosmur beldesinde meydana geldi. Alanya'da yaşayan Yasemin D. (21), 6 ay önce eşi ile yollarını ayırmak için boşanma davası açtı. Mahkeme kararı ile oğlunu yanına alan genç anne, ailesiyle yaşamaya başladı. 2 yaşındaki oğlunu hafta sonları gören 34 yaşındaki işsiz koca Muzaffer D. (34), memleketi Şanlıurfa'ya döneceğini, gitmeden oğlunu görmek istediğini eşi Yasemin D.'ye telefonla bildirdi. Ardından Yasemin D.'nin çalıştığı işyerine giden Muzaffer D., oğlunun gözü önünde

tartıştığı eşine bağırdıktan sonra genç kadını bıçakla kolundan ve bacağından yaraladı.

Oğlu Efe, annesini kanlar içinde görüp ağlamaya başladı. Çevredeki vatandaşlardan yardım isteyen kadın, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan kadın, daha sonra genel cerrahi servisinde kaldırıldı. Zanlı Muzaffer D., olay yerinden kaçarken polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlı Asayiş Büro Amirliği'ne görüldü.

(RY-AT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title