Haberler

2. Uluslararası Irak Fuarı'na Başvurular Başladı

2006 Yılında İlki Gerçekleştirilen Uluslararası Irak Fuarı, Bu Yıl da Gaziantep'te Gerçekleştirilecek.

2006 yılında ilki gerçekleştirilen Uluslararası Irak Fuarı, bu yıl da Gaziantep'te gerçekleştirilecek.

Irak Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ve Forum Fuarcılık'ın ortaklaşa düzenleyeceği fuarı, Dış Ticaret Müsteşarlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Gaziantep Sanayi Odası ve yerel meslek kuruluşları da destekliyor. Fuar, 23-27 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde 40 bin metrekare kapalı, 15 bin metrekare açık alanda, yaklaşık 30 ülkenin katılımıyla yapılacak. Irak Ticaret Bakanlığı'nın organizasyonuyla bakanlık ve üst düzey alım heyetleriyle birlikte 3 bini aşkın Iraklı işadamının fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar, Irak Hükümeti'nin Irak dışında yaptığı tek fuar olma özelliği de taşıyor.

Fuar süresince; enerji, sağlık, tarım, sanayi ve alt yapı sektörlerinde "Business Partner Irak" konulu iş forumu ve ikili iş görüşmeleri düzenlenecek.

Fuarda, gıda ürünleri, gıda teknolojileri ve yan sanayi, dayanıklı tüketim malları, makineler, tarım makineleri ve sulama ekipmanları, tekstil ve konfeksiyon ürünleri, temizlik ve kozmetik ürünleri, yapı malzemeleri ve inşaat, sağlık araç ve gereçleri, eğitim araç ve gereçleri, enerji malzemeleri, sağlık araç ve gereçleri, otomotiv ve otomotiv yan sanayi, elektrik, elektronik ve bilgisayar ürünleri sergilenecek.

Fuar organizasyon komitesi, fuara katılmak isteyen firmaların kayıtlar için başvuruda geç kalmaması uyarısında bulunurken, son başvuru tarihinin 1 Mayıs 2007 olduğu belirtildi.

(OÇ-ST-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title