Haberler

2. Uluslararası Açık Satranç Turnuvası

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Çorum'da düzenlenen 2. Uluslararası Açık Turnuvası sona erdi.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Çorum'da düzenlenen 2. Uluslararası Açık Turnuvası sona erdi.

Çorum Belediyesinin katkılarıyla Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan, Irak ve Suriye'den toplam 315 sporcu katıldı.

Turnuva sonunda A kategorisinde Gürcistan'dan Davit Benidze birinci, Bachana Morchiashvili ikinci, Giga Quparadze de üçüncü oldu. B kategorisinde ise Suriye'den Fahed Sokani birinciliği, Türkiye'den Taha Şahin ikinciliği ve Umut Iraker ise üçüncülüğü elde etti.

Turnuvada 9 yaş kategorisinde İdil Mira Özsoy, Arda Tuna Karacan ve Bulut Aydemir, 12 yaş kategorisinde de Mertali Sevgi, Ruhi Kaya ve Mustafa Alper Özdilli dereceye girdi.

Müsabakalar sonunda en iyi Türk sporcu, en iyi Çorumlu sporcu, en iyi bayan sporcu, en iyi görme engeli sporcu ve en iyi 55 yaş üstü sporcular da seçildi.

Dereceye giren sporculara ödül, kupa ve madalyaları Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Hitit Üniversitesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Faruk Yamaner ve Satranç İl Temsilcisi Hasan Özer Gökmen tarafından verildi.

Federasyon Başkanı Tülay, burada yaptığı konuşmada, geçen yıl 15 kentten 143 sporcunun katıldığı organizasyonda bu yıl 35 kentin yanı sıra Bulgaristan, Azerbaycan, Irak, Suriye ve Gürcistan'dan toplam 315 sporcunun yer aldığına dikkati çekerek, katkılarından dolayı Çorum Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Spor

Azerbaycan Gürcistan Türkiye Çorum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title