Haberler

2. Sayfa Sunucuları İle Özlem Ada Şahin Sosyal Medyadan Birbirine Girdi

Güncelleme:

Ünlü popçu Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, kendisine hediye gelen lüks arabanın kiralık olduğunu iddia eden 2. Sayfa sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı birbirine girdi.

Popçu Berkay eşi Özlem Ada Şahin'e evlilik yıl dönümü hediyesi olarak cip aldığını söylemiş "Şimdi eşime sürpriz yapmaya gidiyorum" demişti. Dün sabah TEVE 2'deki '2. Sayfa'da 1,5 milyon TL değerindeki cipin satın alınmadığını kiralandığı iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından iddiaları sert bir dille yalanladı.

"GRAM UTANIN DİYE ARABANIN RUHSATINI PAYLAŞIRIM"

Instagram hesabından kiralık araba iddialarına cevap veren Şahin, şunları söyledi: "Yalancı popçu kim diye haber yapıyorsunuz asıl yalancı sizsiniz 2. Sayfa. Görgüsüz gibi arabanın ruhsatını mı göstereceğiz? Ama çok isterseniz gram utanın diye onu da paylaşırım."

2. Sayfa Sunucuları İle Özlem Ada Şahin Sosyal Medyadan Birbirine Girdi

"CİPİN RUHSATI GALERİ SAHİBİNE AİT"

Özlem Ada'nın açıklamasının ardından 2. Sayfa'nın Instagram hesabından açıklama yapan programın sunucuları Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı, "Özlem Ada Şahin bizi ağır dille yalanlayarak ruhsatın kendi adına olduğunu iddia etti. Oysa 34 B** 77 plakalı 6*288*416*0609 motor numaralı Mercedes cip bugünün (17.08.2018) tarihiyle halen galeri sahibi Volkan Bahçekapılı'ya aitti." dedi.

2. Sayfa Sunucuları İle Özlem Ada Şahin Sosyal Medyadan Birbirine Girdi

"HABERLERİ İYİCE ARAŞTIRIN DA REZİL OLMAYIN"

Karşılıklı cevapların ardından iyice gerilen Özlem, yeni bir açıklama yaparak arabanın satın alma işleminde imzalanan belgeyi "Hadi bu da son 2. Sayfa, bundan sonra iyice araştırırsın ki rezil olmayın. Yalan haberciliğinizi cani gönülden kutluyoruz. Tarihe dikkat, Sevgiliyle" notuyla paylaştı.

2. Sayfa Sunucuları İle Özlem Ada Şahin Sosyal Medyadan Birbirine Girdi

"JİP BERKAY ŞAHİN TARAFINDAN ALINMIŞTIR"

Galeri sahibi Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı ise, "Pazartesi günü galerimize ait olan Mercedes marka cip, geçen hafta itibariyle Berkay Şahin tarafından satın alınmış olup, satış sözleşmesi yapılmıştır ve araç artık Berkay Şahin'e aittir." dedi.

2. Sayfa Sunucuları İle Özlem Ada Şahin Sosyal Medyadan Birbirine Girdi

2. Sayfa Sunucuları İle Özlem Ada Şahin Sosyal Medyadan Birbirine Girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Yavuz:

Milettin arabasindan bize ne allah kazasiz belasiz kullandirsin araba kiralik diye haber yapmak kalitesizlik !

15
3
yanıtYanıtla
gökhan:

Size ne kimin arabası başkalarının özel hayatından siz kendinize alabiliyorsunuz ona bakın sizede operasyon yapılması lazım halkı boş işlerle oyalamayın

12
0
yanıtYanıtla
ünal özer:

eveetttt, 2 dedikoducu sahtekardan yeni bir yalan bekliyoruz ya da özür dileriz bizim para vererek satın aldığımız haber yalanmış sahtekar bizmişiz açıklamasını bekliyoruz. haydii dedikoducu sahtekar kokoşlar sısa sizde

5
2
yanıtYanıtla
GAZOZCU NURİ(ŞİŞESİ DAHİL):

İŞTE. . MAGAZİN ÇETESİNİN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ SON DURUM.

4
2
yanıtYanıtla
KAAN:

BU ÜNLÜLER SİYASİLER UTANMASA BİZDEN HALKTAN PARA TOPLUYACAKLAR BUKADAR ACİTE EDİLMEZ BİRŞEYLER

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

eski tarihli sözleşme yapmak çok mu zor. sankı gösterien sözleşme noterden mi yapılmış

2
2
yanıtYanıtla
Vay:

Medya cagin fitnesifir. Menfat ugruna yalan yanlis fitne haberler yapmaktan uzanmaz.

2
0
yanıtYanıtla
UNİFEB EGE:

BU MAGAZİNCİLER ÇOK KOMİK YA , MİLLETİN MALI MÜLKÜNDEN SANANE BE KADIN. DÜŞTÜĞÜN DURUMA BAK. AYY ÇOKK GÜLDÜM YAAA:)))

2
0
yanıtYanıtla
köydeki dayı:

olay bu kadar netken dedikoducu kızların cevabı izlense, üşendiğim için ben bakamayacağım, yine kendilerini haklı çıkarırlar. magazin diye yorum yazmıyorum hayat böyle insanlar böyle.

1
1
yanıtYanıtla
Rezil magazinciler:

Bu magazin ileride insanların özel hayatlarını araştırıp ifşa ediyorlar. Rezillik diz boyu yalancılık bunların mesleği. O insanların hayatlarını gündem ederek o insanlara da prim yaptırıyorlar. Başka yapacak işleri yok. Yalancılık olmasa karınlarını doyuramazlar

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title