Haberler

2-Pepe Resmen Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ın bomba transferi Pepe basın toplantısında önemli konulara değindi:

"Buraya gelişimde taraftarın rölü büyük oldu"

"Quaresma bana kampta kartal pençesi yapmayıda gösterdi"

" Beşiktaş'ın kupa kazanacağına inanmasam burada olmazdım"

"Rakiplere gol attırmamak için sonuna kadar mücadele ederim"

Beşiktaş'ın Real Madrid'den kadrosuna kattığı Portekizli yıldız Pepe için Vodafone Park'ta imza töreni düzenledi. Başkan Fikret Orman'ın da katıldığı törende dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes'de katıldı. Beşiktaş'a transfer süreci hakkında konuşan Pepe "Başkan ve yönetim çok uğraştılar, taraftarında sosyal medya üzerinden attıkları mesajların etkisi de çok büyük" dedi. İmza töreninde konuşan Başkan Fikret Orman, "Bizim birinci işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Taraftarımızın çok istediği bir futbolcuydu, çok baskı yaptılar bize. Onları mutlu ettiğimiz için çok memnunuz. Çok önemli bir kariyeri ve kişiliği olan bir oyuncuyu aldık. Pepe dünya çapında bilinen bir futbolcu. Beşiktaş'ta dünyanın sayılı kulüplerinden birisi. Ama biz ismimiz duyulsun diye yapmıyoruz transferleri. Ana niyetimiz başlayacak olan ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olarak bir kulüp istiyoruz" diye konuştu.

BÜYÜK MUTLULUK YAŞIYORUM

Transferinde taraftarın çok büyük etkisi olduğunu söyleyen Pepe, "Büyük bir mutluluk içerisindeyim. Başkan ve yönetim çok uğraştı. Aileme gösterdikleri ilgi zaten ortada. Beşiktaş ailesinin bir parçası olarak kendimi görüyorum. Taraftarında payı çok büyük. Bana ve aileme gösterdikleri ilgi kararımı çok kolaylaştırdı. Bu formayı bir an önce giymek için heyecanlanıyorum.Onların bu ilgisini sahada göstereceğim performansla teşekkür edeceğim" dedi.

İZ BIRAKMAK İSTİYORUM

Beşiktaş'ta iz bırakmak istediğini söyleyen Pepe, "Hedefim kupalar kazanmaya devam etmek. saha içinde herşeyimi vermeyi seviyorum. Hergün çalışmayı seviyorum. Sahada tüm benliğimi takımım için veren biriyim. Son 5 senede gelişen, ilerleyen bir Beşiktaş var. Ben de bu gelişen Beşiktaş içinde kendi izlerimi bırakmak istiyorum. "açıklamasını yaptı. Quaresma'nın transferdeki etkisi ve Ronaldo'nun gelecekte Beşiktaş'ta oynama ihtimali sorulan Pepe, "Jorge Mendes burada Quaresma'yı ve beni buraya getirdi. Ona sorabilirsiniz. Porto'ya dayanan bir arkadaşlığımız var Quaresma ile. Milli takımda çok iyi bir grubumuz var. Ronaldo ile Lizbon'a dayanan bir arkadaşlığımız var. Bana kampta kartal pençesi yapmayıda gösterdi." şeklinde konuştu.

REAL MADRİD'TE 10 MUHTEŞEM SEZON GEÇİRDİM

Real Madrid'den ayrılma sürecini anlatan Pepe, "10 muhteşem sezon geçirdim Real Madrid'te. Kulüp seviyesinde kazanılabilecek her kupayı kazandım. Beşiktaş'ta katılığı her kupada her yerde bunları kazanmak istiyorum" açıklamasında bulundu. Türkiye'deki derbilerle ilgili sorulan soruya, "Taraftarlar hırsımdan kuşku duymuyordur herhalde. Her oynadığım kulüpte fazlasıyla göstermişimdir. Büyün maçları severim ve hırsımı göstereceğime inanıyorum. Beşiktaş'ın kupalar kazanacağına inancım olmasaydı burada olmazdım.Tüm oyndığımız kupaları kazanmak istiyorum" şeklinde konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ'İ QUARESMA ANLATTI"

Geçen sene Quaresma'yla bazı Beşiktaş maçlarını izlemiştim. Onun da anlattığı kadarıyla hocamız çok iyi bir insan. Ben kupa kazanmak için buradayım. Beşiktaş'ın kupa kazanacağına inanmasam burada olmazdım.

"AGRESİFİM AMA FİŞLENDİM"

İstatistikler doğruyu söyler. Getafe maçında bir olay oldu bunun için çok yargılandım. Adeta fişlendim. İkili mücadelelerde agresif bir oyuncuyum. Oyun karakterimi hiç değiştirmedim. Rakiplere gol attırmamak için sonuna kadar mücadele ederim"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------

-İmza Töreni

-Fikret Orman ve Pepe açıklamalar

Ali DANAŞ-Oral OKAYBEN-İSTANBUL-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Real Madrid Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title