Haberler

2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Yozgat'ta Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı.

Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Yozgat-Sivas karayolunun 5. kilometresindeki Muslubelen mevkiinde meydana gelen kazada, Kırıkkale'den Yozgat'ın Sorgun ilçesine gitmekte olan Hayrettin Gökcebay (52) yönetimindeki 06 AE 5174 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı iddia edilen Salih Bölükbaşı (27) yönetimindeki 66 AP 686 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada 06 AE 5174 plakalı otomobilin sürücüsü Hayrettin Gökcebay ve eşi Cemalinur Gökcebay (51) olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan 8

yaşındaki çocukları İshakcan Anıl Gökçebay, kaldırıldığı Yozgat Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Yaralanan diğer otomobil sürücüsü Salih Bölükbaşı ise hastanede tedavi altına alındı.

Kazada otomobil içerisinde sıkışan cesetler, görevli savcının gelmesi için yaklaşık 1 saat bekletildi. Savcının olay yerine gelip inceleme yapmasının ardından sivil savunma ekiplerince otomobilden çıkarılan cesetler, devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerine gelen Yozgat Valisi Amir Çiçek, kaza hakkında bilgi aldıktan sonra bir açıklama yaparak sürücülere uyarılarda bulundu. Vali Çiçek, tatil dönemi olması münasebetiyle yolların çok kalabalık olduğunu belirterek, "Kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Bu kazanın son olmasını diliyoruz. Sürücülerimizden daha dikkatli yolculuk yapmalarını ve uykusuz yola çıkmamalarını istiyoruz" dedi.

(ÖE-MÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title