Haberler

2 Öğrenci Karnelerini Göremeden Trafik Kazasında Öldü

Eskişehir'de, 2 İlköğretim Öğrencisi Karne Almalarına 3 Gün Kala Geçirdikleri Trafik Kazalarında Hayatını Kaybetti.

Eskişehir'de, 2 ilköğretim öğrencisi karne almalarına 3 gün kala geçirdikleri trafik kazalarında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Emek Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, annesiyle birlikte bisikletiyle çarşıya gitmek için yola çıkan Vali Ali Fuat Güven İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Mertcan Sağlam (8), annesinin arkasından yolun karşısına geçmek istedi. Bu esnada minik Mertcan'ın kullandığı bisiklet, Sevinç Ç. (41) idaresindeki 26 S 0482 plakalı okul servis minibüsüne çarptı. Kazada ağır yaralanan çocuk, 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne

kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Bu arada, okuldan aldığı öğrencileri evlerine bırakmak üzere kaza mahallinden ayrılan bayan servis minibüsü sürücüsü, daha sonra gözaltına alındı.

Karnesini almasına 3 gün kala trafik kazasında hayatını kaybeden minik Mertcan'ın ölümü, okulunu ve ailesini yasa boğdu. Mertcan Sağlam'ın eğitim gördüğü 2/C sınıfındaki boş kalan sırasına, gözyaşı döken arkadaşları çiçek, öğretmeni ise göremediği karnesini bıraktı. Okul Müdürü Mehmet Emin Sabuncuoğlu da, yazı tahtasına "Sen kalbimizde yaşayacaksın" diye yazdı.

Mertcan'ın sınıf öğretmeni Öncel Şahan, çok çalışkan ve zeki bir öğrencilerini trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Mertcan Sağlam'ın ölüm haberini alarak evine gelen arkadaşları ise, "Mertcan, bizim sınıf arkadaşımızdı. Çok üzüldük" dedi.

Mertcan Sağlam'ın yakınları ise, minibüs sürücüsünün yakınlarının kendilerine başsağlığı dilemek için gelmediklerini belirterek, tepkilerini dile getirdi. Minik Mertcan'ın cenazesi, Emek Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesi Laçin beldesinde meydana gelen diğer trafik kazasında ise, ilköğretim 1. sınıf öğrencisi Ahmet Gültekin (7), arkasında oturduğu babası Ramazan Gültekin'in (33) kullandığı 26 SS 492 plakalı motosikletin, Kemal B. (55) idaresindeki 26 TC 271 plakalı traktörle çarpışması neticesinde ağır yaralandı. Minik Ahmet, ambulansla götürüldüğü Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazadan yaralı olarak kurtulan çocuğun babası Ramazan Gültekin ise, tedavi

altına alındı.

Trafik ekipleri her iki kazayla ilgili inceleme başlattı.

(HÖ-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title