Haberler

2 Milyon Iraklı Yardım Bekliyor

Iraklı Mültecilere Yardım İçin Bağdat'a Giden BM İyiniyet Elçisi Angelina Jolie, Ülkedeki En Yüksek Rütbeli Amerikalı Komutan Orgeneral David Patraeus ile Görüştü.

IRAKLI MÜLTECİLERE YARDIM İÇİN BAĞDAT'A GİDEN BM İYİNİYET ELÇİSİ ANGELİNA JOLİE, ÜLKEDEKİ EN YÜKSEK RÜTBELİ AMERİKALI KOMUTAN ORGENERAL DAVİD PATRAEUS İLE GÖRÜŞTÜ.

Dünyanın fakir ülkelerinden evlat edindiği çocukların yanı sıra, yardım ve hayır faaliyetleriyle de tanınan ABD'li oyuncu Angelina Jolie, savaştan mağdur olmuş Iraklılara yardım etmek üzere Irak'ın başkenti Bağdat'a gitti.

ABD'li yetkililer, ünlü yıldızın "Yeşil Bölge"deki Amerikan büyükelçiliğinde, Iraklı yetkililerin ve ABD'li diplomatların katılacağı bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirttiler.

Jolie, daha önce Amerikan CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, Irak'ta savaş yüzünden evinden olan 2 milyon kişiye yardım sağlamak için yeterli bir plan bulunmadığını söyleyerek, "Bu konuda çok istek ve çok tartışma var, ama daha çok konuşma yapılacağa benziyor" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title