Haberler

2 Milyon Euro'luk Helalleşme

İkili, Nevzat Demir Tesisleri'nde Bir Araya Geldi. Kolot, Taahhüt Ettiği Parayı Verdikten Sonra, 'Hakkını Helal Et' Dedi. Beşiktaş Başkanı İse, '30 Yıllık Dostumsun. Kapım Sana Her Zaman Açık' Dedi.

İkili, Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldi. Kolot, taahhüt ettiği parayı verdikten sonra, "Hakkını helal et" dedi. Beşiktaş Kulübü Başkanı ise, "30 yıllık dostumsum. Kapım sana her zaman açık" diye konuştu.

GALATASARAY maçı öncesi Ertuğrul Sağlam’ı eleştirdikten sonra yönetim kurulundan istifa eden Celal Kolot dün istifa mektubunu Beşiktaş Kulübü Başkan Yıldırım Demirören’e verdi.

Beşiktaş’ta başkana özellikle maddi konuda en büyük destği veren yönetici olarak bilinen Kolot, Demirören ile Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldi. Eski futbol şube sorumlusu istifasına rağmen taahhüt ettiği 2 milyon Euro’yu başkana verdi. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Celal Kolot, "Hizmet etmek için yönetimde olmak gerekmiyor. İstifa da etsem her zaman Beşiktaş'ın emrindeyim. Hakkını helal et başkanım" dedi.

3 ay bekledim

Kolot sözlerini şöyle sürdürdü: "Beşiktaş için yaptığım yorumlar kulübümüzün menfaatleri içindi. 3 ay başkan istediği için bekledim. Her zaman kulübün başarısı ve geleceği için konuşurum. Beşiktaş Kulübü’nü kullanarak eleştiri yapanları dikkate almamalısın. Ertuğrul Sağlam ile Sinan Engin, kulübün başarısı için çalışıyor. Ben de kendilerini destekliyorum. Siyah beyazlı taraftarların sevgisini ve ilgisini unutmayacağım. Yönetimde kısa da olsa görev yapmam benim için onurdur."

Maçlara bekliyorum

Yıldırım Demirören ise bu konuşmadan sonra şöyle konuştu: "Seninle 30 yıllık arkadaşız. İyi ve kötü günleri beraber paylaştık. Beşiktaş'a hizmet etmek herkese nasip olmaz. Ama sen yönetimde olmasan da desteğini sürdüreceğine inanıyorum. Kapım sana her zaman açık. Beşiktaş'a hizmet etmek isteyen sizler gibi tüm Beşiktaş gönüllülerine kapılarım açıktır. Seni tüm maçlarımıza bekliyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title