Haberler

2 Metrelik Dondurma Elektrikli Testere ile Kesildi

Bolu'da, bir dondurmacının yaptığı 2 metre uzunluğunda 518 kiloluk dondurma halat yardımıyla vince asılarak elektrikli testere ile kesildi.

Satırla parçalanan dondurmanın dağıtımı sırasında izdiham yaşandı.

İzzet Baysal Caddesi'nde dondurmacılık yapan İsmail Sucu, işyerinin açılışının 2'inci yıldönümü nedeniyle bugün "Dondurma Şöleni" düzenledi. İsmail Sucu, 300 litre süt, 60'şar kilo şeker ve salebi karıştırarak 518 kilo ağırlığında, 2 metre uzunluğunda dev bir dondurma yaptı. Derin dondurucuda saklanan dondurma, 6 kişinin yardımıyla zincire takılarak halatla vince bağlandı. Vinç yardımıyla havaya kaldırılan dondurma Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, İsmail Sucu ve çalışınlar tarafından elektrikli testere ile kesildi. Bölünen dondurma parçaları daha sonra satırla kesilerek vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Ellerinde plastik kaplarla dondurma almak isteyenler izdihama neden oldu. Vatandaşlar masalara ve banklara oturarak dondurmalarını yedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title