Haberler

2. Lig Ekiplerinden Altay Kampı Bedavaya Getirdi

Antalya'da Düzenlenen Turnuvalardan Biri Olan Bilyoner Cup'tan Elenen Altay, İddaa'ya Giren Turnuvadan Kazandığı 210 Bin YTL'nin 80 Bin YTL'lik Bölümüyle Kamp Masraflarını Ödeyecek, Paranın Kalan Kısmı İse Temliğe Gidecek.

Antalya'da düzenlenen turnuvalardan biri olan Bilyoner Cup'tan elenen Altay, iddaa'ya giren turnuvadan kazandığı 210 bin YTL'nin 80 bin YTL'lik bölümüyle kamp masraflarını ödeyecek, paranın kalan kısmı ise temliğe gidecek.

Bilyoner Cup'ta Mardinspor'a 3-0 yenilerek elenen Altay, 50 bin YTL'lik büyük ödülü kazanma şansını kaybederken kampı bedavaya getirdi. Siyah-Beyazlılar iddaa programında yer alan turnuvadan gelecek 210 bin YTL'lik gelirin 80 bin YTL'lik bölümüyle kamp masraflarını karşılayacak, paranın kalan bölümü ise eski yönetici Mehmet Güney'in temliği nedeniyle kulübün kasasına giremeyecek. Göreve gelir gelmez birçok sorunla karşılaşan Nafiz Zorlu yönetimi, kamp masraflarının iddaa geliriyle karşılanacak olması sayesinde nefes alacak. Cuma günü İzmir'e dönecek siyah-beyazlıların, bir hazırlık maçı daha oynamak için görüşmelerde bulunduğu ifade edildi. Bu arada Başkan Nafiz Zorlu ve yöneticiler, Vali Oğuz Kağan Köksal ile Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ulaş SAĞ / İZMİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title