Haberler

2 Kişiyi Bıçakladı, Bir Süre Bekledi Elinde Bıçakla Gitti

2 kişiyi bıçakladı, bir süre bekledi elinde bıçakla gittiELAZIĞ - Elazığ'da bir çay ocağında oturan 2 kişiyi henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklayan şahıs, elindeki bıçakla bir süre bekledikten sonra olay yerinden ayrıldı.

2 kişiyi bıçakladı, bir süre bekledi elinde bıçakla gitti

ELAZIĞ - Elazığ'da bir çay ocağında oturan 2 kişiyi henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklayan şahıs, elindeki bıçakla bir süre bekledikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Olay, merkez Çarşı Mahallesi 2. Harput Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,Bir şahıs çay ocağında oturan iki kişiyi nedensiz yere bıçakladı. Ardından bir süre cadde üzerinde elinde bıçakla bekleyen şahıs vatandaşların şaşkın bakışları içerisinde hiçbir şey olmamış gibi yürüyerek olay yerinden uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şahsı belirleyerek yakalama çalışması başlattı. Şahsın psikolojik sorunları olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Elazığ Çay 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title