Haberler

2. Kattan Atlayan Hırsızlık Zanlısının Ayakları Kırıldı

Kayseri'de Bir İnşaatta Çalışan İşçilerin Eşyalarını Çalmak İsteyen Hırsızlık Zanlısı, İşçilerin Fark Etmesi Üzerine Paniğe Kapılarak İnşaatın 2. Katından Atladı. Tuğla Yığınlarının Üzerine Düşen Şahsın Ayaklarının Kırıldığı Tespit Edildi.

Kayseri'de bir inşaatta çalışan işçilerin eşyalarını çalmak isteyen hırsızlık zanlısı, işçilerin fark etmesi üzerine paniğe kapılarak inşaatın 2. katından atladı. Tuğla yığınlarının üzerine düşen şahsın ayaklarının kırıldığı tespit edildi.

Edinilen bilgiyle göre, Talas ilçesi Anayurt semtindeki Mevlana Mahallesi'nde meydana gelen olayda, inşaat halindeki bir binanın en üst katında çalışan işçilerin eşyalarını bıraktığı 2. kata giren F.Y. (43), işçilerin kendisini fark etmesiyle paniğe kapılarak aşağıya atladı.

İnşaatın önündeki tuğla yığınlarının üzerine düşerek yaralanan hırsızlık zanlısını yakalayan işçiler, durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan F.Y.'nin ayaklarında kırık olduğu tespit edildi.

Bu arada polis ekipleri, F.Y.'ye ait olan 34 HJ 010 plakalı otomobili Mevlana Mahallesi Timuçin Caddesi üzerinde park halinde buldu. Minibüste yapılan inceleme sonucu bulunan 3 cep telefonu, bir miktar nakit ve madeni paraya el konulurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(YS-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title