Haberler

2 katlı metruk binada başlayan yangın başka bir binaya sıçradı

Güncelleme:

2 katlı metruk binada başlayan yangın başka bir binaya sıçradıBURSA'da 2 katlı metruk binada başlayan yangın yan taraftaki metruk binanın çatısına sıçradı.

2 katlı metruk binada başlayan yangın başka bir binaya sıçradı

BURSA'da 2 katlı metruk binada başlayan yangın yan taraftaki metruk binanın çatısına sıçradı. Yangın nedeniyle binanın bir kısmı yola çöktü. Mahallede korku dolu anlar yaşanmasına yol açan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması ile söndürüldü.

Yangın, sabah saat 06.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Şahabettinpaşa Mahallesi'ndeki 2 katlı metruk bir binada çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ederken polis ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı. Yangın nedeniyle polis, çevredeki binaların kapı zillerine basarak çevredeki apartman sakinlerini tahliye etti. Yangına 7 itfaiye ekibi müdahale ederken alevler aynı sokak üzerine bulunan 2 katlı boş binanın çatısına sıçradı. Bu sırada yanan metruk binanın duvarı çökerek sokağın kapanmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından yangın çevredeki diğer binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeninin araştırıyor. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi İtfaiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title