Haberler

2 Kamyon ve 2 Kepçeden Mazot Çalan 4 Şüpheli Kütahya'da Yakalandı

2 kamyon ve 2 kepçeden mazot çalan 4 şüpheli Kütahya'da yakalandı Şüphelilerin aracında 10 bin TL değerinde çalıntı inşaat malzemesi de ele geçirildiESKİŞEHİR - Eskişehir'de otodan hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

2 kamyon ve 2 kepçeden mazot çalan 4 şüpheli Kütahya'da yakalandı

Şüphelilerin aracında 10 bin TL değerinde çalıntı inşaat malzemesi de ele geçirildi

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de otodan hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, 13 Kasım Salı günü saat 22.30 sıralarında Orhangazi Mahallesinde 2 adet kamyon ve 2 adet kepçeden mazot çalınması olayları ile ilgili 155 Polis İmdat hattına ihbar geldi. Yapılan ihbarı değerlendiren ekipler, bölgede araştırma yaparak güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Söz konusu otodan hırsızlık olaylarını, Kütahya tesciline kayıtlı minibüs ile gelen şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi. Hırsızlık olayına karışan aracın plakası Kütahya Emniyet Müdürlüğüne bildirildi ve yapılan ortak çalışma neticesinde, şüpheliler R.E. ve S.İ. isimli şahıslar olayda kullandıkları minibüs ile birlikte Kütahya'da yakalanıp Eskişehir'e getirilerek gözaltına alındı.

Polis ekiplerince, şüphelilerin olayda kullandıkları araç içerisindeki köşebent kalıplar ve demirler araştırıldığında ise, Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Kızıninler Mahallesi yolu üzerindeki TEİAŞ Kütahya 6'ncı Bölge Müdürlüğü yüksek gerilim hattı inşaatından çalındığı tespit ederek, konu hakkında Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerine bilgi verildi.

Ayrıca ekipler, şüphelilerin aracında bulunan 10 bin TL değerindeki inşaat malzemeleri yetkilisine teslim edildi.

Olayın şüphelileri R.E., A.E., İ.M. ve S.İ. isimli şahıslar emniyetteki işlemleri akabinde Eskişehir Adalet Sarayına sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Eskişehir Kütahya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Olsa kimse calmzisyok para yok adaletyok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title