Haberler

2 Çocuk Annesi Üniversiteyi Birincilikle Bitirdi

Sakarya'da 2 Çocuk Annesi 39 Yaşındaki Emsal Şen, 7 Bin Öğrenci Arasında Sakarya Üniversitesi'ni Birincilikle Bitirdi.

Sakarya'da 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Emsal Şen, 7 bin öğrenci arasında Sakarya Üniversitesi'ni birincilikle bitirdi.

SAÜ'nün 2006-2007 öğretim yılı mezuniyet töreni, Adapazarı Atatürk Stadı'nda yapıldı. Mezuniyet törenine biri 17, diğeri 15 yaşında 2 çocuk annesi Emsal Şen damgasını vurdu. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nü 3.96 not ortalamasıyla tamamlayarak okul birincisi olan Şen, diplomasını Sakarya Valisi Hüseyin Atak ve SAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman'dan aldı. Okul kütüğüne de plaketini çakan Şen, mezuniyet sevincini eşi ve çocuklarıyla paylaştı.

Başarısında ailesinin büyük payı olduğunu söyleyen Şen, "Eşime, çocuklarıma teşekkür ediyorum. Çok büyük destekleri oldu. Hem ev, hem çocuklar hem de okul olması sebebiyle zorluklar çektim. Ailemin anlayış göstermesiyle başardım. Bundan sonra yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Kız Meslek Lisesi Resim Bölümü mezunuydum. Resmi çok seviyordum. 35 yaşında sınavlara girdim, kazandım ve okulumu bitirdim" dedi.

Eş İlhan Şen ise, bu duyguyu tatmanın güzel olduğunu belirterek, "İnşallah aynı duyguyu çocuklarımızda da yaşamak nasip olur. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Annesiyle gurur duyduğunu ifade eden 17 yaşındaki Tuğba, kendisinin de derslerinin iyi olduğunu ve hedefinin okul birincisi olmak olduğunu kaydetti. 15 yaşındaki Oğuz ise, zaman zaman annesiyle birlikte ders çalıştıklarını ve evde iş bölümü yaptıklarını dile getirerek, "Annemin dersi olduğu zamanlarda yemekleri ablam yapıyordu. Bütün her şeye değdi. Annemizle gurur duyuyoruz" dedi.

Bu arada lisede tanışarak evlenen 1 çocuk sahibi çift de, SAÜ'de aynı bölümden mezun olmanın sevincini yaşadı. Adapazarı Meslek Yüksekokulu Endüstriyel Elektronik Bölümü'nün birincisi Tuğrul Demirtaş olurken, aynı bölümün ikincisi ise eşi Aysun Demirtaş oldu.

7 bin öğrencinin Atatürk Stadyumu'nda aynı anda keplerini havaya fırlatmaları ilginç görüntüler oluşturdu. Havai fişek gösterisiyle sona eren törende, öğrenciler halay çekerek eğlendi.

(İÇ-İÇ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title