Haberler

    2. Büyük Gayrimenkul Kampanyası Basına Tanıtıldı

    Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası bugün gerçekleştirilen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

    İnşaat sektörünün önde gelen isimleri geçtiğimiz aylarda sonra eren 'Birlikten Kuvvet Doğacak Türkiye Kazanacak' projesinin ardından yepyeni bir proje için biraraya geldiler. Açıklanan 2. kampanya gayrimenkul sektörü için tarihi bir kampanya. Gayrimenkul sektöründeki bu tarihi kampanyaya dair detaylar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla bugün (28 Ağustos 2018'de) Swissotel'de düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu.

    Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası

    Yeni kampanyanın ismi Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası olarak belirlendi. Kampanyanın kamuoyuna tanıtımda Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetkin, KONUTDER Başkanı Altan Elmas, İNDER Genel Başkanı Nazmi Durbakayım, İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, TMB Başkanı Mithat Yenigün kampanyaya dair beklenti ve dileklerini dile getirdi. Ayrıca düzenlenen basın toplantısına kampanyaya katılan şirketlerin yöneticileri de katıldı.

    Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasının tanıtımını yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İnşaat sektörünün her dönemde Türkiye'nin yanında olduğunu ve üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirdiğini söyledi.

    Murat Kurum Türkiye dar zamanlardan geçtiği dönemlerde İnşaat sektörünün dar zamanlarda üstüne düşen vazifeyi yerine getirdiğini belirterek, birlik ve beraberlik ile yapılan her türlü işin bizi daha yukarı taşıdığını ifade etti.

    Murat Kurum, Türkiye'nin istikrarlı ekonomisi için bir milli duruşumuzun olması gerektiğini söyledi. Bakan Kurum, bu istikrarlı ekonomide inşaat sektörünün her zaman önemli olduğu ve olmaya devam edeceğini söyledi.

    Murat Kurum inşaat sektörünün bugün de fedakarlık yaptığını ve sektörün üstüne düşen neyse vazifesini yerine getireceğini yineleyerek, dövizini bozduran vatandaşlara teşekkür etti.

    "Bu Proje Bir Fedakarlık Örneği"

    Murat Kurum, Anadolu'nun tüm illerinde tüm inşaat firmalarının katılacağı bir kampanya olan Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyasının sınırlamasız her konutta peşin fiyatı üzerinden %10 indirim ve %10 peşinat imkanı sunduğunu açıkladı. Murat Kurum, banka kefilsiz, 2. ve 6. aylarda ödemelerle alıcıya kolaylıklar sağlayan Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası dahilindeki tüm gayrimenkullerde vatandaşların bu fedakarlıkla kaybetme ihtimallerinin olmadığını düşündüğünü söyledi ve bu kampanyaya ilginin büyük olacağından emin olduğunu ifade etti.

    Murat Kurum ayrıca elinde dolar ve altını olan ev alacak vatandaşlara seslenerek, ev fiyatlarının dolar ve altın fiyatlarına endeksleneceğini söyledi, böylece vatandaşların kar elde etmek amacıyla dolar ve altını ellerinde tutmalarına gerek olmadığını ifade eden Kurum, vatandaşların bu kampanya dahilinde ev aldıktan sonra dolar ve altında yaşanacak fiyat artışlarının konut fiyatına indirim olarak yansıyacağını ifade etti.

    Nazım Durbakayım,yeni dönemin ilk çevre ve şehircilik bakanlığı koltuğuna getirilen Murat Kurum'un sektörün içinden çıkan biri olduğu için daha hızlı hareket edildiğini, Birlikten Güç Doğacak Türkiye Kazanacak Kampanyası ile sıkıntının çabucak atlatıldığını ifade etti. Durbakayım,  bu kampanyada olduğu gibi her seferinde Türkiye'nin birlik olduğunu ben yerine biz dediğini  vurguladı.

    Altan Elmas,kampanya için büyük bir kampanya, Türkiye'nin lokomotifi olduğumuzun farkındayız, dönem neyi gerektiriyorsa onu yapmaya gayret ettik, her seferinde elimizi taşın altına koyarak büyük fırsatlar sunmayı başardık. En karanlık dönemlerden bile 15 gün gibi bir sürede çıktık. Geçen yılın satışlarını yakalamış olduk. Firmaların desteğiyle yeni bir kampanya niyet etmiş bulunuyoruz. Bu kampanyayla şimdiye kadar sunmadıklarımızı sunuyoruz, daha önce vaat etmediklerimizi vaat ediyoruz" dedi.

    Kaynak: Projemlak / Emlak

    Murat Kurum Türkiye Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title