Haberler

2. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu: "Üstten Gelen El"

Güncelleme:


CARVALHO: "UZUN ZAMANDIR ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞIM BİR ESER"

2. Bisanthe Sempozyumu'nda gerçekleştirdiği çalışma ile ilgili açıklamalar yapan Carvalho, "Bu ilk yaratıcı işlerimden birisi. Uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir eser. Eserim iki el şeklinde olacak. Zaten eserimin adı da üstten gelen el. Barışa erişmek için insanlar arasında uyumla insanların birbirlerine yardım ederek birlikte çalışmak zorunda olduğunu ifade etmektedir. Bu yardım çoğunlukla yukarıdan, bunu yapmak için daha fazla yeterliğe sahip olanlardan gelmek zorundadır. Bu yardımı verecek olanlar da en az ihtiyacı olanlar ve yardım yolları kadar çoktur." dedi.

"BARIŞ, HEPİMİZİN İÇİNDEKİ MANEVİ ALANLA DAHA İYİ BİR BAĞLANTI KURULMADAN ERİŞİLEBİLECEK BİR ŞEY DEĞİL"

Projesi ile ilgili açıklamalarına devam eden Jamie Carvalho; "Ben, dikey bir okuma ile güçlü düşünsel, manevi anlam içeren bir proje tercih ettim. Zira bana göre, barış, hepimizin içindeki manevi alanla daha iyi bir bağlantı kurulmadan erişilebilecek bir şey değil, samimi alturistlerin (başkalarını düşünen) davranışlarına ulaşarak kazanılacak bir şeydir." ifadelerini kullandı.

11 EKİM SALI GÜNÜ GÜN SAAT 17.30'DA ESERLER SERGİLENECEK

2. Bisanthe Taş Heykel Sempozyumu 11 Ekim Salı günü saat 17.30'da Süleymanpaşa sahil marinada gerçekleştirilecek sempozyum kapanış sergisi açılış ve 3 gün boyunca eserlerin sergilenmesi ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Süleymanpaşa Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title