Haberler

2 Bin Rakımda Kar Üstünde Güreş

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği "11. Çambaşı Kar Festivali" renkli görüntülere sahne oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği "11. Çambaşı Kar Festivali" renkli görüntülere sahne oldu.

"11. Çambaşı Kar Festivali" büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Ordu'nun Kabadüz ilçesinde 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda 11'incisi düzenlenen "Kar Festivali" renkli görüntülere sahne oldu. Düzenlenen etkinliklere il içinden ve il dışından yüzlerce vatandaş katıldı. Festivalde düzenlenen kızak yarışları ve kar üstünde güreşler renkli görüntüler oluşturdu. Kızakla kayarak keyifli bir şenlik geçiren Ordulular mutlu olduklarını dile getirdiler. Genç güreşçiler ise rüzgarı ve soğuk havaya aldırış etmeden güreşerek 1. olmak için kıyasıya mücadele etti. Kar üstünde güreşen pehlivanlar ise 1. olabilmek için soğuk ve kar üstünde olmanın kendilerini etkilemediğini belirttiler. Program kapsamında belediye ekipleri etkinliklere katılanlara turşu, dev kazanlarda kaynatılmış patates haşlaması, pancar çorbası gibi yöresel ürünler ikram etti.

Festivale CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, ilçe belediye başkanları, Ak Parti il ve ilçe teşkilatları başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program mahalli sanatçıların sahne almasının ardından sona erdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çambaşı Kabadüz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title