Haberler

2 Bin 355 Uzman Erbaş Mezun Oldu

"Uzman Erbaş Teröristle Mücadele Harekatı Kursu"nu tamamlayan 2 bin 355 uzman erbaşın mezun oldukları bildirildi.

"Uzman Erbaş Teröristle Mücadele Harekatı Kursu"nu tamamlayan 2 bin 355 uzman erbaşın mezun oldukları bildirildi.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, kursu tamamlayan 2 bin 355 uzman erbaşın İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın katıldığı törenle mezun oldukları belirtildi.

Foça 7'nci Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında düzenlenen törende konuşan Vali Toprak, erbaşların yetiştirilmesinde emeği geçen komutan ve ailelere teşekkür etti.

Mezun olanların Türk bayrağını, vatanı koruma adına güzel görevler yapacağına inandığını vurgulayan Toprak, şunları kaydetti:

"Bu güzel yolda sizler gibi böylesi güzel evlatlar yetiştirdikleri, vatan savunmasına kattıkları ve sizlerin yetişmeniz için her türlü fedakarlıkları yaptıklarından ötürü tüm ailelerinize ve aile evratlarına da saygı ve şükranlarımı sunmak istiyorum. Bu vesileyle mezuniyetiniz hayırlı yolunuz ve bahtınız açık olsun."

Törene, Vali Toprak'ın yanı sıra, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Anfibi Grup Komutanı ve Foça Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Jandarma Komando Okulları ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, Yenifoça. 7. Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı J. Albay Mustafa Çekiç, bazı kurumların müdürleri ile asker aileleri katıldı.

And içme ve geçit töreninin ardından, başarılı olan uzmanlara ödül verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Toprak İzmir Foça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title