Haberler

2 Ay Önce Ayrılan Büşra Develi ve Burak Deniz Barıştı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu çift Büşra Develi ve Burak Deniz'in ayrılığı iki ay sürdü Çift, gittikleri tiyatroda görüntülendi.

Büşra Develi ile Burak Deniz'in ayrılığı iki ay sürdü. Haziran'da Burak Deniz'in rol aldığı dizinin sezon finalinde düzenlenen partide girdiği kıskançlık krizinden sonra Develi ilişkiyi sona erdirmişti. Büşra Develi ile Burak Deniz, iki ay süren ayrılığın ardından barıştı.

BARIŞTIKTAN SONRA TATİLE GİTTİLER

Büşra Develi ile Burak Deniz, barışarak Marmaris tatiline çıktı. Tatilleri sırasında yaz turnesine çıkan Erdal Beşikçioğlu'nun 'Bir Delinin Hatıra Defteri'ni izlemeye giden Büşra Develi ile Burak Deniz'in bir hayli keyifli oldukları görüldü. Ayrılıklarına neden olan kıskançlık sorununu çözen Develi ile Deniz, aşklarında yeni bir sayfa açtı.

2 Ay Önce Ayrılan Büşra Develi ve Burak Deniz Barıştı

ARKADAŞLARININ BARIŞMA ÇAĞRISINI GERİ ÇEVİRMİŞLERDİ

Ayrıldıktan bir süre sonra arkadaşları Büşra Develi ile Burak Deniz'i barıştırmak istemişti. Cihangir'de bir kafede biraraya getirilen Develi ile Deniz arkadaşlarının saatlerce dil dökmesine rağmen barışmamıştı.

2 Ay Önce Ayrılan Büşra Develi ve Burak Deniz Barıştı

Büşra Develi ile Burak Deniz, 'Bir Delinin Hatıra Defteri'nde Erdal Beşikçioğlu'nun sahnedeki performansına hayran kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Deniz Develi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

SAĞDUYU:

BARIŞMAK GÜZEL DE. KAVGAYA SEBEP OLAN ARIZAYI YOK ETMEDİĞİNİZ TAKTİRDE, BUNUN ADI BARIŞMAK DEĞİL, ''TENSEL ÖZLEMDEN'' ÖTEYE GEÇMEZ.

8
1
yanıtYanıtla
FARKETMEZ:

GÜNDEM DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMAYIN. ŞUANDA GÜNDEMDE DOLAR VAR.

2
4
yanıtYanıtla
Büşra:

KAFA OLARAK BARIŞ SANDA AKLINDA HEP SUPHE SORU ISARETI VE HER AN GIDICEKMIS HAVASI VARSA ZATEN BU ILIŞKI FAZLA YURUMEZ ...

4
0
yanıtYanıtla
GAZOZCU NURİ:

BERKE. . . FİKRİNİ SÖYLE DE ADAMLIĞINI ÖLÇELİM

yanıt0
yanıt0
ANLAMIYORUM:

o nasil bir erkektirki seni biraki gidiyor sonra geri geliyor sende kabul ediyorsun bir erkek kim oluyorki seni begenmiyor ve seni biraktim cesareti gosterip gider aylar sonrada geri doner

4
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU-1:

İLİŞKİLER FİZİKSEL BEĞENİ İLE BAŞLAR. KARŞILIKLI İLETİŞİM VE DAVRANIŞLARLA İVME KAZANIR. TATLI DİLLE, KOMPLİMANLARLA, HEDİYE VE JESTLERLE MESAFE ALIR. SOFT DÜŞÜNCELERLE YÜCELİR. TENSEL TEMASLAR YAVAŞ, YAVAŞ ADRENALİN YÜKSELMELERİ, DÖRT DUVAR ARASI NİHAİ NOKTADIR. İŞTE O ANDAN İTİBAREN ERKEĞİN DAVRANIŞLARINI PARTNERİNİN ÇOK SIKI GÖZLEMLEMESİ LAZIM. SIRADANLAŞMASI ÖNEMLİ DEĞİLDİR. YETER Kİ GERİ ÇEKİLMELER, UMARSAMAZLIKLAR, KABALAŞMALAR, İLGİNİN AZALIŞI, ŞİDDETE VE AĞIZ DALAŞINA DÖNÜŞÜM, BAHANELER, (DEVAMI VAR

4
0
yanıtYanıtla
corci:

Burak bu kız için kendini çok yıprattı. Büşra Burak''ın sevgisini haketmiyor bence. Oysa Burak''ın ne hayalleri vardı bu ilişkinin başlarında, ayakları yerden kesilmişti mutluluktan. Yaşam sevinci gözlerinden okunuyordu. Böylesi güzel bir ilişkinin bu noktaya gelmesinde Büşra''nın sorumsuz tavırları oldukça etkendi.

4
0
yanıtYanıtla
neyin kafasını yaşıon oğlum sen:

rahat ol boş verr

yanıt1
yanıt0
SAĞDUYU 2:

BULUŞMA VE GÖRÜŞME SIKLIĞINDA AZALMALAR. KADININ ÖZVERİSİNE DÖNÜŞEN İLİŞKİLERDEN ASLA BİR YERE VARILMAZ!GENELLİKLE KIZLARIN BİTEN İLİŞKİLERDE ÇEKTİĞİ ACILARIN SEBEBİ DE BU. DERDİMİZ, KENDİ CİNSİMİZİ KÖTÜLEMEK DEĞİL!ÇOK NADİR DE OLSA KARŞI CİNSİNDE BENZER TEPKİLERİ OLABİLİYOR. EN TEHLİKELİ OLANI İSE ''ACISINI BAŞKA BİR ERKEKTEN ÇIKARTMAK İSTEYEN KADIN TİPİ''. GERÇİ EN BÜYÜK TRAVMAYI KARAKTERİNE UYMADIĞI İÇİN YİNE KENDİLERİ ÇEKERLER. AMA YİNE DE YAPARLAR. HIZLI TÜKETİLEN DUYGULAR. ÖRSELENEN KALPLER. . . .

3
0
yanıtYanıtla
GERCEKLERACIDIR:

seven erkek birakmaz ve birakmaklada tehtit etmez ve biraktim diyip sonra geri donmez bu sev degil

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title