Haberler

2 Aralık MasterChef dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? Eleme potasına kimler gitti? 1 Aralık Masterchef'te neler yaşandı?

Güncelleme:

MasterChef Türkiye 2021 Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacılar Alanya'da Akdeniz yöresine ait yemekler yaptılar. 2 Aralık eleme potasına kim gitti? Masterchef dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 2 Aralık MasterChef'te neler yaşandı? sizler için derledik.

Masterchef yarışmasında, 126. bölüm yine heyecanlı geçti. Kırmızı ve mavi takım Akdeniz yöresine ait yemekleri yaptılar. Bireysel dokunulmazlık oyununda Mert, Safanur, Dilara, Eren ve Görkem yarıştı. Peki, 1 Aralık eleme potasına kim gitti? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?1 Aralık MasterChef'te neler yaşandı? detaylar haberimizde.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

2 Aralık Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelen yarışmada dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ve ikinci takım oyunu ile ekrana gelen MasterChef'te bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim ve eleme potasına giden adaylar da belli oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda Mert, Safanur, Dilara, Eren ve Görkem yarıştı. Bireysel dokunulmazlık oyununu Dilara kazandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın son eleme adayları Görkem ve Safanur oldu.

2 ARALIK MASTERCHEF'TE HANGİ YEMEKLER YAPILDI?

İki takım bu hafta son kez takım olarak oyuna çıktı. Alanya'da düzenlenen yarışta yöresel lezzetler çıkarıldı:

1- Gülüklü çorbası

2- Balık mançuru

3- Bakla pilavı

4- Dikenli kabak taratoru

5- Öksüz helvası

İbrahim Çelik
Haberler.com - Gündem

MasterChef Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title